Exklusiva våningar i Benahavis Spanien · Costa del Sol · Benahavis · La Heredia

HH-BROME-AGUA-3 125m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 125m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 31 m2
Avstånd till strand: 6 Km.
Avstånd till flygplatsen: 70 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 200 Meter
Våning : 1
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Solpaneler
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Havsutsikt
A/C
Förråd
Öppen Planlösning
Golvvärme
Tvättrum
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - lyxig nybyggnad - golffastighet - terrass - garage - förvaring - gemensamma pooler - havsutsikt - nära Puerto Banus - utrustat kök - luftkonditionering - videointercom - solpaneler


En unik utveckling av exklusiva lägenheter med två, tre och fyra sovrum och takvåningar med spektakulär söderläge och havsutsikt som erbjuder det senaste inom teknik och design. Höga speciella egenskaper och ytbehandling skiljer dessa bostäder ut genom att bara använda de bästa materialen genomgående. De eleganta lägenheterna är utrustade med högkvalitativa funktioner inklusive porslinskakel, solpaneler för att hålla kostnaderna nere och termiskt isolerade motoriserade rullgardiner i vardagsrummet och sovrummet. För komfort finns luft- och varmluftkonditionering i hela och stora fönster för att maximera naturligt ljus och alla viktiga vyer. Efterbehandlingen inkluderar moderna badrum med hängande sanitetsartiklar, infälld LED-belysning och inbyggda garderober samt stora terrasser och trädgårdsområden som utnyttjar utomhusutrymmet. För bekvämlighet och säkerhet har varje lägenhet en videoinmatningstelefon och har privat underjordisk parkering och ett förråd.


De eleganta bostäderna ligger i det exklusiva området Benahavis, känd för sina Michelin-stjär restauranger  och lyxiga egenskaper, och är perfekt belägna för att njuta av alla aspekter av lyxliv på Costa del Sol med de glamorösa butikerna i Marbella och den eleganta marinan i Puerto Banus under 10 minuter borta och omgiven av några av de bästa golfbanorna i området, inklusive El Higueral - en vacker 9-hålsbana byggd längs floden Guadalmina, samt Los Arqueros och La Quinta. 

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 570.210 GBP
  • Ryska rubeln: 60.414.402 RUB
  • Schweiziska franc: 724.458 CHF
  • Kinesiska yuan: 5.128.057 CNY
  • Dollar: 782.230 USD
  • Svenska kronor: 6.693.505 SEK
  • Den norska kronan: 6.654.354 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder