Exklusiva Radhus i Estepona Spanien · Costa del Sol · Benahavis · Cancelada

HH-BROME-OCEANCOLL-35 209m2 3 2 1 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 209m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Sydöst
Balkong: 22 m2
Takterrass: 40 m2
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 75 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 2,5 Km.
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Utsikt över golfbana
Nära strand
Fullt utrustat kök
Havsutsikt
Köksutrustning
Air Condition
Automatisk port
Förråd
Dubbelglas
Öppen Planlösning
Sydlig
Möbelpaket ingår !
Grönområden
Garage
Terrass
Utsikt över pool
Trädgård
Bottenplan
Privat Takterrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2,5 badrum - 10 000 € möbelkort - 1500 € för resekostnader - lyxig nybyggnad - terrass - privat takterrass - havsutsikt - inomhuspool - bastu - fritidsklubb - utrustat kök - söder


Denna utvalda utveckling av mycket moderna hus med tre sovrum har ett enastående läge på den eftertraktade New Golden Mile, som grann det berömda området Los Flamingos. Detta är en ultramodern utveckling av stadshem som drar nytta av en sydlig orientering som utnyttjar solnedgångarna över Medelhavet. Det finns 36 stadshem inom denna eleganta utveckling, varav de flesta har vacker havsutsikt. De fashionabla stadsbostäderna är uppdelade på två nivåer och erbjuder en öppen planlösning av avantgarde. Vardagsrummet är rymligt med ett fullt utrustat kök och elegant vardagsrum och matplats som alla drar nytta av en ljus solbelyst disposition. Sovrummen är rikliga med inbyggda garderober, och det utsökta sovrummet har ett eget badrum med en klädkammare som är perfekt för ett modernt boende. Stadshus av denna kaliber är inte vanliga i detta område och njuter av ett fantastiskt takterrass med hisnande havsutsikt. En privat uppfart och generösa täckta och otäckta terrasser skapar en personlig medelhavs-oas. Högkvalitativ design inkluderar luftkonditionering och svala porslinsgolvplattor hela tiden.

Att äga ett hem erbjuder en smak av den avslappnande medelhavsstilen, eftersom ägarna kommer att ha tillgång till det exklusiva Santa Vista Club House som har ett fantastiskt urval av fritidsfaciliteter inklusive en inomhuspool, bastu, sociala områden och hotellets cafeteria. Oceana erbjuder en livsstil som är synonymt med den välkända lyxen på Costa del Sol med eleganta boendealternativ och fantastiska faciliteter på plats. Här kan du fördjupa dig i din drömlivsstil på Costa del Sol.


Det erbjuder enastående fantastisk havsutsikt, det är centralt beläget nära den charmiga byn Cancelada som erbjuder ett överflöd av bekvämligheter inom gångavstånd. Dessutom finns några av de mest kända golfbanorna inklusive La Quinta, Los Flamingos och El Higueral inom ett några minuters bilresa. Ägare kommer att ha tillgång till det exklusiva Santa Vista Club House som har fantastiska sociala och hälsofaciliteter som inomhuspool, bastu och kafeteria. De fantastiska stränderna vid denna kuststräcka är några av de mest eftertraktade i regionen och denna exklusiva samtida utveckling ligger i ett säkert gated komplex med så mycket mer än fantastisk utsikt.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 333.385 GBP
  • Ryska rubeln: 33.263.546 RUB
  • Schweiziska franc: 421.287 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.948.737 CNY
  • Dollar: 455.869 USD
  • Svenska kronor: 3.943.682 SEK
  • Den norska kronan: 3.924.621 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder