Lyxiga radhus i Manilva Spanien · Costa del Sol · Manilva · San Diego

HH-BROME-MH-1-3 140m2 3 2 1 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 140m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 25 m2
Avstånd till strand: 450 Meter
Avstånd till flygplatsen: 103 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 10 Km.
Fullt utrustat kök
Larmsystem
Köksutrustning
Havsutsikt
Solpaneler
Air Condition
Sydlig
Förråd
Grönområden
Öppen Planlösning
Trädgård
Möbelpaket ingår !
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2,5 badrum - möbelpaket! - lyxigt nybyggnad - terrass - takterrass - gemensamma pooler - nära stranden - havsutsikt - parkering - söder - trädgårdar - golf


Detta är ett unikt projekt med 47 moderna radhus, vissa med privata trädgårdar och andra med ett fantastiskt takterrass bara fem minuter från några av de bästa golfbanorna i området inklusive den världsberömda Valderrama i Sotogrande. De eleganta samtida husen med tre och fyra sovrum är utformade för att uttala sig. De har rena linjer och är ljusa, ljusa och luftiga så att naturligt ljus strömmar in hela. En öppen planlösning med lounge och matplats och fullt utrustat kök med hög glansutrustning har utsikt över trädgården med stora glasdörrar som leder ut till en generöst proportionerad privat terrass där uteservering är normen. De eleganta husen är utrustade med ett antal kvalitetsfunktioner utformade för komfort, säkerhet och bekvämlighet. För komfort är det luft- och varmluftkonditionering i hela och fönster från golv till tak för att maximera utsikten och ljuset. För bekvämlighet har varje sovrum inbyggda garderober och sovrummet har ett omklädningsrum. För säkerhet finns det automatiska persienner för fönstren och ett privat garage. 

Enheter upp till € 300.000 inkluderar € 15.000 Möbelpaket
Enheter över € 300.000 inkluderar € 20.000 Möbelpaket


Beläget i en framträdande position i Manilva, några minuter från hamnstaden Sotogrande i världsklass med Gibraltar och den sportiga Tarifa runt en 25 minuters bilresa. Det handlar om läge och dessa fantastiska fastigheter är perfekt belägna för att njuta av den lyxiga livsstilen på Costa del Sol med lyxorten Marbella och den vackra hamnen i Estepona cirka 20 minuter bort. Dessa mycket önskvärda unika bostäder är en del av ett exklusivt gated-komplex som ligger på en upphöjd tomt som säkerställer att varje stadshem har panoramautsikt över havet. Utvecklingen har tankeväckande utformats för att passa in i vackra naturmiljöer med en söderläge orientering bara några minuter från stranden.

Välkommen till Hansson & Hertell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 237.998 GBP
  • Ryska rubeln: 25.080.314 RUB
  • Schweiziska franc: 297.227 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.072.748 CNY
  • Dollar: 326.240 USD
  • Svenska kronor: 2.926.494 SEK
  • Den norska kronan: 2.846.096 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder