Exklusiva Radhus i Manilva - Costa del Sol Spanien · Costa del Sol · Manilva · San Diego

HH-BROME-MH-26 102m2 4 2 1 gemenskap Privat
Sovrum: 4
Badrum: 2
Byggd: 102m2
Toaletter: 1
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 69 m2
Avstånd till strand: 1 Km.
Larmsystem
Havsutsikt
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

VI BJUDER PÅ MÖBELPAKET! 

4 sovrum - 2 badrum - 1 wc - terrass - takterrass - pooler - nära stranden - havsutsikt - parkering


Majestic Heights är en unik utveckling av 47 moderna radhus, vissa med privata trädgårdar och andra med ett fantastiskt solarium bara fem minuter från några av de bästa golfbanorna i området inklusive den världsberömda Valderrama i Sotogrande. Beläget i en framträdande position i Bahia de las Rocas, några minuter från hamnstaden Sotogrande med Gibraltar och sportiga Tarifa runt en 25 minuters bilresa. Det handlar om läge och dessa fantastiska fastigheter är perfekt belägna för att njuta av den lyxiga livsstilen på Costa del Sol med lyxorten Marbella och den vackra hamnen i Estepona cirka 20 minuter bort.

Dessa mycket önskvärda unika bostäder är en del av ett exklusivt gated-komplex som ligger på en upphöjd tomt som säkerställer att varje stadshus har panoramautsikt över havet. Utvecklingen har tankeväckande utformats för att passa in i vackra naturomgivningar med söderläge orientering bara några minuter från stranden.


Den moderna designen av denna utvalda utveckling smälter enkelt eftersom naturliga element kombineras med moderna detaljer för att ge eleganta hem, perfekta för familjer eller som investeringsmöjligheter.

De eleganta samtida husen med tre och fyra sovrum är utformade för att uttala sig. De har rena linjer och är ljusa, ljusa och luftiga så att naturligt ljus strömmar in hela. En öppen planlösning med lounge och matplats och fullt utrustat kök med högglansutrustning har utsikt över trädgården med stora glasdörrar som leder ut till en generöst proportionerad privat terrass där uteservering kommer att vara normen

De eleganta husen är utrustade med ett antal kvalitetsfunktioner utformade för komfort, säkerhet och bekvämlighet. För komfort är det varm och kall luftkonditionering i hela och fönster från golv till tak för att maximera utsikten och ljuset. För bekvämligheten har varje sovrum inbyggda garderober och sovrummet har ett omklädningsrum. För säkerhet finns det automatiska persienner för fönstren och ett privat garage. Dessutom ger porslinsgolv, en privat terrass och högkvalitativa armaturer och inredningar hela vägen ett tankeväckt designat hem.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 248.616 GBP
  • Ryska rubeln: 23.434.523 RUB
  • Schweiziska franc: 298.480 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.164.271 CNY
  • Dollar: 305.216 USD
  • Svenska kronor: 3.099.416 SEK
  • Den norska kronan: 3.187.372 NOK

Hansson & Hertzell Realty