Exklusiva våningar vid stranden i Estepona Spanien · Costa del Sol · Estepona

HH-BROME-ONE80-120A 90m2 3 2 gemenskap
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 90m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 35 m2
Avstånd till strand: 800 Meter
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Garage
Trädgård
Tvättrum
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Larmsystem
Köksutrustning
Havsutsikt
Dubbelglas
Air Condition
Sydlig
Förråd
Grönområden
Öppen Planlösning
Terrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 eller 3 sovrum - 2 badrum - söder - gångavstånd till stranden - gångavstånd till tjänster - stora terrasser - havsutsikt - takterrass - 2 gemensamma pooler - underjordisk parkering - förråd - säker ingång - A / C - stora fönster - Fullt utrustat kök med apparater från Bosch


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta moderna projekt med ljusa och stilrena lägenheter med ett fantastiskt läge nära stranden i den eleganta eftertraktade staden Estepona. De eleganta lägenheterna har ett utmärkt läge för att njuta av den lyxiga utomhuslivsstilen som södra Spanien är känd för. Stränder med blå flagga och en mängd bekvämligheter inom gångavstånd, samt att vara på tröskeln till de bästa golfbanorna på Costa del Sol . Det finns två stora pooler och terrasserade områden för att koppla av och sola i tropiska trädgårdar, där du kan njuta av det fantastiska klimatet. Lägenheter och takvåningar med två och tre sovrum är vackert utformade i en öppen planlösning som maximerar rymden och ljuset medan de bara använder de bästa tillgängliga materialen både internt och externt. Bostäderna har fantastisk utsikt över Medelhavet från dess omfattande terrasser och stora fönster. Förhöjda bottenvåningar och fastigheter på första våningen har generösa terrasser i söderläge, varav de flesta har fantastisk havsutsikt. Lägenheterna på andra våningen har också mycket stora terrasser och en spektakulär takterrass där du kan skapa din egen privata fristad.

2 sovrum alternativ från: € 225.000


Den vackra staden Estepona, som ofta förbises till förmån för närliggande Marbella, är en av Costa del Sols dolda pärlor. Det har ett av Andalusiens vackraste gamla kvarter samt några av Málagas bästa stränder och skaldjursrestauranger. Det har lyckats behålla sin identitet som en omisskännligt spansk pueblo blanco, fylld med sin egen unika atmosfär och stil. Ingenstans är detta mer uppenbart än i stadens förtrollande gamla stad - en barrio som är lika attraktiv som Granadas Albaicin, Sevillas Santa Cruz och Córdobas San Basilio. Estepona har en varierad kulinarisk scen och till skillnad från många andra spanska städer i dess storlek, erbjuder den utmärkta mexikanska, indiska, kinesiska och italienska restauranger.Tack vare sin omgivning av Sierra Bermeja-bergen och Medelhavet har Estepona ett speciellt mikroklimat med cirka 325 soliga dagar om året!

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 301.111 GBP
  • Ryska rubeln: 301.111 RUB
  • Schweiziska franc: 364.940 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.507.649 CNY
  • Dollar: 375.484 USD
  • Svenska kronor: 3.724.483 SEK
  • Den norska kronan: 3.643.010 NOK

Hansson & Hertzell Realty