Exklusiva våningar vid stranden i Estepona Spanien · Costa del Sol · Estepona

HH-BROME-ONE80R-610A 90m2 3 2 gemenskap
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 90m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Orientering: Söder
Balkong: 35 m2
Avstånd till strand: 800 Meter
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Våning : 0
Kust
Nära strand
Nybyggd
Larmsystem
Underjordisk parkering
Havsutsikt
Fullt utrustat kök
Air Condition
Köksutrustning
Förråd
Dubbelglas
Öppen Planlösning
Sydlig
Golvvärme
GYM
Garage
Grönområden
Tvättrum
Terrass
Utsikt över pool
Trädgård
Bottenplan
Gemensam Takterrass
Gemensam Pool
Jacuzzi
Lekplats för barn
Gated Community
Hiss
Modern
Bra område för uthyrning
Balkong
Integritet
Utsikt över berg
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - Söder - gångavstånd till stranden - gångavstånd till tjänster - stora terrasser - havsutsikt - takterrass - 2 gemensamma pooler - underjordisk parkering - förråd - säker entré - A/C - stora fönster - Fullt utrustade kök med Bosch vitvaror


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna nya lyxiga utveckling. Denna sensationella nya utveckling har ett avundsvärt läge i ett fantastiskt läge nära stranden i den eleganta, mycket eftertraktade staden Estepona. De eleganta lägenheterna har ett utmärkt läge för att njuta av den lyxiga utomhuslivsstilen som södra Spanien är känt för med stränderna med blå flagg och en mängd bekvämligheter i närheten, samt att de ligger precis utanför dörren till de bästa golfbanorna på Costa del Sol. Det finns två stora pooler och terrasserade områden för att koppla av och sola, alla i tropiska trädgårdar, där du kan få ut det mesta av det fantastiska klimatet. Dessa mycket eleganta moderna lägenheter och takvåningar med två och tre sovrum är vackert designade i en stil med öppen planlösning, maximerar utrymme och solljus samtidigt som de endast använder de bästa tillgängliga materialen både internt och externt. Bostäderna erbjuder fantastisk utsikt över Medelhavet från dess stora terrasser och stora fönster. Förhöjda fastigheter på bottenvåningen och första våningen har generösa terrasser i söderläge, varav de flesta har fantastisk havsutsikt. Lägenheterna på andra våningen har också enorma terrasser och drar nytta av spektakulära solarier, där du kan skapa din egen privata tillflyktsort.

Klicka här för att se alla fastigheter från denna lyxutvecklare


Ofta förbises till förmån för närliggande Marbella, den underbara staden Estepona är en av Costa del Sols dolda pärlor. Här finns ett av Andalusiens vackraste gamla kvarter, samt några av Málagas bästa stränder och fisk- och skaldjursrestauranger. Den har lyckats behålla sin identitet som en omisskännligt spansk pueblo blanco, fylld med sin egen unika atmosfär och stil. Ingenstans är detta mer uppenbart än i stadens förtrollande äldsta kvarter - en grannskap som är lika attraktiv som Granadas Albaicin, Sevillas Santa Cruz och Córdobas San Basilio. Estepona har en varierad kulinarisk scen och erbjuder, till skillnad från många andra spanska städer dess storlek, några utmärkta mexikanska, indiska, kinesiska och italienska restauranger. Ändå verkar det synd att komma hit och inte äta ute på några av Medelhavets färskaste och bäst tillagade fiskar, serverade på fantastiskt prissatta skaldjursrestauranger och löjligt billiga tapasbarer. Tack vare att Estepona är omgivet av Sierra Bermeja-bergen och Medelhavet, har Estepona ett speciellt mikroklimat med cirka 325 soldagar om året!

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 373.086 GBP
  • Ryska rubeln: 373.086 RUB
  • Schweiziska franc: 410.465 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.977.805 CNY
  • Dollar: 424.575 USD
  • Svenska kronor: 4.589.703 SEK
  • Den norska kronan: 4.370.105 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder