Renoverad 3:a i Carolinas - Alicante stad Spanien · Alicante · Alicante

HH-MPC-19145MC 80m2 2 1
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 80m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1963
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 20 Km.
Avstånd till fritid: 100 Meter
Avstånd till golfbana: 10 Km.
Våning : 4
A/C
Tvättrum
Möblerat
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 bäddar - 1 badrum - galleri - renoverat - möblerat - hiss - terrass 


Mysig lägenhet totalrenoverad och möblerad som sett på bilderna. Den har ett mycket ljust vardagsrum, 2 dubbelrum, modernt högkvalitativt kök utrustat med vitvaror med integrerat galleri och ett badrum med dusch och naturligt ljus.

Extra: Dubbelfönster med dubbla fönster, myggnät i hela huset, luftkonditioneringsutrustning i vardagsrum och sovrum samt termoelektriska radiatorer, säkerhetsdörr, vitvaror och kvalitetsmöbler. Elektrisk installation och VVS helt förändrad. Inre snickeri av massivt trä. Varmt vatten med elektrisk termos.


Carolinas Altas är ett tillgängligt och lugnt område som ligger precis ovanför stadens centrum, med alla butiker, stormarknader, tjänster, bussar och spårvagn bara ett steg bort. Närheten till området inkluderar General Hospital, många parker, urbaniseringar i fritiden och en lugn och säker miljö, vilket gör det till ett perfekt ställe för en familje bostad! 

Alicante ligger mitt i Costa Blanca och är en av de viktigaste turistmålen på den spanska östkusten. De många golfbanorna, tillsammans med det lugna vattnet i Medelhavet, är en del av vädjan till denna vackra hamnstad, som ligger vid foten av slottet Santa Barbara, ett tyst vittne till de många civilisationer som har bosatt sig här.

Det historiska kvarteret, vid foten av denna fästning, döljer en intressant religiös och civil arkitektonisk arv, inklusive den emblematiska Explanada de España (Spaniens boulevard), ett traditionellt rekreationsområde för de lokala invånarna.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 76.575 GBP
  • Ryska rubeln: 6.667.536 RUB
  • Schweiziska franc: 91.120 CHF
  • Kinesiska yuan: 675.376 CNY
  • Dollar: 94.656 USD
  • Svenska kronor: 891.395 SEK
  • Den norska kronan: 916.980 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder