Exklusiv paradvåning i Alicante stad Spanien · Costa Blanca Syd · Alicante

HH-OC-RXMAS-3009-26667 153m2 5 2
Sovrum: 5
Badrum: 2
Byggd: 153m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1908
Avstånd till strand: 500 Meter
Öppen Planlösning
Bra område för uthyrning
Nära strand
Ingen Hiss!
Behöver uppdateras
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

5 sovrum - 2 badrum - balkong - högt tak - byggd 1908 - nära stranden - centrum av Alicante - behöver renovering


Rustik lägenhet i centrum av Alicante. Vill du designa ditt eget hem? Denna exklusiva fastighet med högt tak, byggd 1908, erbjuder dig möjligheten att skapa ett unikt hem. Om du gillar breda utrymmen och bor i ett av de mest exklusiva områdena i Alicante är detta ditt hem. Huset nås via en stor träport som leder till en vacker smidesjärn och trätrappa. Byggnaden har två grannar per våning. Fastigheten har 180 kvm. Byggt, distribuerat i vardagsrum med tillgång till balkonger genom dörrar och fönsterluckor, med östlig orientering, för att njuta av morgonsolen och utsikt över strandpromenaden. Den västra delen av huset är lika ljust eftersom det har utsikt över en frodig trädgård i själva gården, ytterligare fem rum, kök och två fulla badrum ... en distribution.Utmärkt läge ett kvarter från Canalejas park och marinan, 5 minuter från stranden och några meter från Maisonave, stadens kommersiella centrum. Allt till hands! Vill du njuta av det här privilegiet? Ring oss och ordna ett besök!


Alicante ligger mitt i Costa Blanca och är en av de viktigaste turistmålen på den spanska östkusten. De många golfbanorna, tillsammans med medelhavet, är en del av vädjan till denna vackra hamnstad, som ligger vid foten av slottet Santa Barbara, ett tyst vittne till de många civilisationer som har bosatt sig här.
Det historiska kvarteret, vid foten av denna fästning, döljer en intressant religiös och civil arkitektonisk arv, inklusive den emblematiska Esplanada de España.


Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 311.791 GBP
  • Ryska rubeln: 26.880.035 RUB
  • Schweiziska franc: 375.935 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.779.455 CNY
  • Dollar: 391.090 USD
  • Svenska kronor: 3.658.200 SEK
  • Den norska kronan: 3.737.930 NOK

Hansson & Hertzell Realty