Paradvåning på 1:a linjen - Cabo Huertas Spanien · Alicante (Costa Blanca) · Cabo de la Huerta

HH-OC-GMAR2000-6301293 88m2 2 1 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 88m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1974
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 0 Meter
Våning : 9
Havsutsikt
A/C
Förråd
Öppen Planlösning
Garage
Möblerat
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Tennis
Dubbelglas
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 1 badrum - garage - havsutsikt - tennis - olympisk pool - 1:a raden - renoverad - möblerad


Detta exklusiva hem ligger i den välkända föreningen "Bahía de los Pinos", belägen vid stranden i området Cabo Huertas i Alicante, känt för att vara en av de få privilegierade i hela staden med tre tennis banor och en olympisk simbassäng med "Infinity views", där dess perspektiv gör att havsvattnet och det här kommer att sammanföra en imponerande effekt.

Det högstående huset som vi presenterar har totalrenoverats med all kärlek och använder optimala kvaliteter, bland vilka dess golv med flytande franska ekgolv, ... dess PVC-fönster med dubbla glas höga bergsglas, dess pansrade dörr och material som används för att ge komfort i ditt framtida hem.

Från entrén har vi redan havsutsikt i åtanke och du kommer också att bli kär i allt ljus som ger oss dess fantastiska orientering, höjd och fri utsikt. Köket är en dröm, med naturliga stenväggar och en stor bänkskiva av hög kvalitet,.

När vi går framåt hittar vi ett sovrum med dubbelsäng, med en helt fri utsikt över Cabo de las Huertas och en stor inbyggd garderob i vitlackerat trä, som matchar resten av husets inre snickeri.

Sedan ytterligare en av styrkorna i huset, det stora badrummet med höga kvaliteter som travertinmarmor, med allt som förskönar att ha natursten i toalettområdet. Du kommer att älska dess dubbla handfat för fullständig självständighet och dess bekväma dusch med bricka som åtföljer de helt unika designtoaletterna.

I sin integrerade reform beslutade de att ge den en cirkulär layout, så badrummet har två dörrar som ansluter den till hallen och sovrummet.

Dess matsal har en total utsikt över havet, Castillo de Santa Barbara, Serra Grosa och hela Alicantebukten och du kommer att älska att kunna njuta av dess solnedgångar och speciella stunder som fyrverkerierna på San Juan nätter. Deras persienner är elektriska, med fjärrkontroll och du kommer inte att ha problem i hela huset för att hitta eluttag, eftersom det har minst 35 i hela huset plus tre tv-uttag bland andra förbättringar.


Välkommen till Hansson & Hertzell and världens hälsosammaste land! 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 247.688 GBP
  • Ryska rubeln: 24.213.000 RUB
  • Schweiziska franc: 295.792 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.174.284 CNY
  • Dollar: 306.208 USD
  • Svenska kronor: 3.062.304 SEK
  • Den norska kronan: 3.155.180 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty