Modern Villa i Torrevieja Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · Torreta Florida

HH-GOLDV-21-Gv.003 98m2 3 2 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 98m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Orientering: Väster
Takterrass: 22 m2
Avstånd till strand: 1,7 Km.
Avstånd till flygplatsen: 46 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 10 Km.
Våning : 0
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Förråd
Privat Takterrass
Pool
Öppen Planlösning
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum -2 badrum - lyxig nybyggnad - uppvärmd pool - takterrass - öppen planlösning - parkering - nära stranden - terrass - automatisk grind - utmärkt läge


Hansson & Hertzell presenterar stolt ett koncept baserat på modern dekoration, högkvalitativa byggmaterial och viktigast av allt, naturligt ljus. Ett ljust hus, ger oss en naturlig känsla av energi, vilket gör det vackert, bekvämt och hälsosamt. Husen har en modern och elegant design och inkluderar stora tomter på cirka 400 meter med trädgård och parkeringsplats. De har också en takterrass och erbjuder möjlighet att lägga till en 60 meter källare eller garage för 2 bilar. Utmärkt läge i ett av de områden som har mest framtid i staden på grund av dess infrastruktur. Bara 5 minuter från centrum av Torrevieja, men med alla bekvämligheter och lugn av urbanisering som har, kommersiella områden, stormarknader, hälsocenter, parker och naturområden som Laguna i La Mata och Torrevieja. Du kan njuta av ett magnifikt klimat med mycket varma temperaturer året runt. Staden och dess omgivningar erbjuder ett brett utbud av fritidsaktiviteter, eftersom det har många och varierade vattensporter, köpcentra, biografer, vattenparker, restauranger, som också kan skryta med bra vägförbindelser och infrastrukturer för att komma till de närliggande golfbanorna samt ansluta till närliggande städer som Alicante, Elche eller Murcia.


Torrevieja ligger cirka 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100 000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt, eftersom många spanjorer har sina sommarorter här. Många utlänningar har också bosatt sig de senaste åren, eftersom klimatet här är mycket gynnsamt för människor med hud-, lung- och reumatoidproblem. Tack vare att staden ligger mellan två saltsjöar skapas ett unikt mikroklimat här, vilket enligt WHO anses vara ett av de bästa i världen. Torrevieja har långa och mycket populära stränder som La Mata-stranden i norr till Playa Los Naufragos i söder. Det är en livlig och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara vandringsleder och charmiga shoppinggator med bra restaurangval.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 328.648 GBP
  • Ryska rubeln: 32.892.013 RUB
  • Schweiziska franc: 420.844 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.927.694 CNY
  • Dollar: 453.530 USD
  • Svenska kronor: 3.909.791 SEK
  • Den norska kronan: 3.896.508 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty