Bungalow med 2 sovrum - La Florida Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela-Costa · La Florida

HH-OK-12-1886 48m2 2 1 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 48m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2002
Orientering: öster
Balkong: 5 m2
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 50 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 4 Km.
Våning : 0
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Ingen Hiss!
A/C
Förråd
Tvättrum
Bottenplan
Möblerat
Gemensam Pool
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 1 badrum - pool - möblerad - parkering - säker urbanisering - familjens hem - nära shoppingcentret


I hjärtat av bostadsområdet La Florida och mycket nära fritidsområdet med restauranger, pubar, kaféer presenterar vi en bungalow på bottenvåningen med 2 sovrum med vardagsrum, kök, badrum, trädgård, veranda och terrass. Huset har luftkonditionering och kommer att stå kvar med möbler och apparater. Och slutligen är detta bostadshus helt slutet och med en gemensam pool. Det offentliga parkeringsområdet gränsar till urbaniseringen. Det är perfekt för en familjesemester! Mycket nära köpcentret La Zenia Boulevard och stränderna i Orihuela Costa.


Orihuela är en kustregion belägen på Costa Blanca i provinsen Alicante. Det ligger nära gränsen till Murcia, nära La Manga och den vackra Mar Menor. Regionen täcker flera badorter inklusive Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor och Mil Palmeras. Orihuela är en idealisk destination för dig som letar efter en familjesemester vid stranden, med 16 kilometer med olika kustlinjer. Det är också ett utmärkt val för golfsemester; Faktum är att Orihuela Costa är välutrustad för alla behov, med många bekvämligheter, faciliteter och fritidsattraktioner. 1986 rekommenderade Världshälsoorganisationen klimatet i området som ett av de mest rättvisa i världen - varken för varmt på sommaren eller för kallt på vintern. I genomsnitt kan det skryta med 325 soliga dagar varje år vilket gör det till en idealisk destination året runt.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 62.374 GBP
  • Ryska rubeln: 5.879.333 RUB
  • Schweiziska franc: 74.884 CHF
  • Kinesiska yuan: 542.980 CNY
  • Dollar: 76.574 USD
  • Svenska kronor: 777.592 SEK
  • Den norska kronan: 799.659 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty