Lyxiga nybyggda villor - Torre de la Horadada Spanien · Costa Blanca Syd · Pilar de la Horadada · Torre de la Horadada

HH-NAL-1 193m2 303m2 3 3 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 193m2
Tomt: 303m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Takterrass: 62 m2
Avstånd till strand: 100 Meter
Avstånd till flygplatsen: 44 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 8 Km.
Våning : 0
Havsutsikt
A/C
Förråd
Pool
Öppen Planlösning
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Möblerat
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Ingen Hiss!
Dubbelglas
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - solarium - trädgård - privat pool - täckt garage - 2 parkeringsplatser - 100 m från stranden - personlig design


Med 4 rum, och möjlighet till 2, 3 eller 5 rum, två av dem med badrum och omklädningsrum, kök inredda med högkvalitativa material att välja av ägaren, inklusive apparater, efter ett öppet koncept med matsalen omgiven av stora fönster som ger dig behagligt ljus och direkt tillgång till poolen och helt färdiga privata trädgårdsområden hela dagen. I alla våra hem uppnås ett töjbart mikroklimat till varje bostadsområde tack vare dess design och fördelningen av inre utrymmen, som tillsammans med termisk och akustisk isolering skapar en harmonisk och bekväm miljö, med särskild tonvikt på att bostäderna är hållbara och Respektfull mot miljön. Luftkonditionering (varm / kall) med kanaler ingår. Genom att ta hand om även den minsta detalj i ytbehandlingarna, använda material av högsta kvalitet, den personliga designen och lyxen utan att glömma den maximala komforten, uppnås bostadens glädje både på sommaren och på den milda vintern, vilket gör det bebodligt under hela år . Förutom ett stort täckt garage eller utomhusparkeringsplats för 2 fordon, med oberoende ingång eller gemensam tillgång i några av hemmen, tvätt och förvaring.


Bostäderna Higuericas ligger 100 meter från stranden i Las Higuericas, i Torre de la Horadada, ett paradis i alla aspekter, där du kan njuta av Medelhavet, enorma strandpromenaden, uppfriskande bad framför kusten, havet sport, segling, surfing, snorkling och bara 8 km från Lo Romero Golf, en av de 21 golfbanorna på Costa Blanca.5 minuter från marinan i La Torre de la Horadada och 10 minuter från hamnarna i San Pedro del Pinatar, och de bästa restaurangerna där du kan smaka på den bästa Medelhavsgastronomin.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 828.810 GBP
  • Ryska rubeln: 72.166.272 RUB
  • Schweiziska franc: 986.240 CHF
  • Kinesiska yuan: 7.309.952 CNY
  • Dollar: 1.024.512 USD
  • Svenska kronor: 9.648.040 SEK
  • Den norska kronan: 9.924.960 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder