Bungalow med 2 sovrum terrass i Torrevieja Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · Torretas

HH-AW-CYM-B2013TF 28m2 66m2 2 1
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 28m2
Tomt: 66m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1980
Balkong: 19 m2
Avstånd till strand: 4,8 Km.
Avstånd till flygplatsen: 50 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Våning : 0
Tvättrum
Bottenplan
Möblerat
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 1 badrum - terrass veranda - nära salt sjöar - möblerad - billig fastighet - fransk stil

Bungalow på bottenvåningen till salu med stor terrass i området torretas i Torrevieja, nära Habernas köpcentrum, saltsjön och Playa Los Naufragos. I en privilegierad miljö, omgiven av vidöppna områden med fri utsikt och sol, hittar vi denna bungalow på bottenvåningen, mycket nära Torreviejas saltsjöar. Den består av en stor terrass med en trädgård på cirka 19 meter, två sovrum med ett fönster på utsidan, ett badrum med dusch, en matsal och ett franskt kök. Huset är ursprung, för att reformera det efter eget tycke och ge det din personliga touch.


Torrevieja ligger ca 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100.000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt,då många spanjorer har sina sommarställen här. Även många svenskar har bosatt sig dem senaste åren, då klimatet här är väldigt gynnsamt för personer med hud och lung problem samt reumatism. Tack vare att staden är belägen mellan två saltsjöar skapas här ett unikt mikroklimat som anses vara ett av världens bästa, enligt WHO. Torrevieja har långa och mycket populära badstränder som La Mata stranden i norr till Punta Prima i söder. Det är en livfull och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara promenadstråk och charmiga shoppinggator med bra restaurangutbud.

Välkommen till Hansson Hertzel och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 44.721 GBP
  • Ryska rubeln: 4.549.470 RUB
  • Schweiziska franc: 54.130 CHF
  • Kinesiska yuan: 392.110 CNY
  • Dollar: 59.610 USD
  • Svenska kronor: 508.615 SEK
  • Den norska kronan: 528.150 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty