Modern 3:a på 1:a linjen i Santa Pola Spanien · Costa Blanca Syd · Santa Pola

HH-ASA-VELAS-5E 87m2 2 2 Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 87m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Balkong: 25 m2
Avstånd till strand: 100 Meter
Avstånd till flygplatsen: 15 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 22 Km.
Våning : 5
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Havsutsikt
Förråd
Öppen Planlösning
Garage
Tvättrum
Hiss
Bra område för uthyrning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - 5: e våningen - 1: a raden - Havsutsikt - Öppen planlösning - Modern design - parkering - bra läge - nära flygplatsen


Platsen där Medelhavet och Santa Polabukten kommer i perfekt harmoni. Det är en bostadsbyggnad som består av 1 kommersiella lokaler, 1 mezzanin för parkering med bilhissar och förråd och 12 1, 2 och 3-sovrumshus med ett oslagbart läge: mittemot hamnen i Santa Pola. Byggnaden kommer att ha 7 våningar och bostäderna kommer att sträcka sig från 83m 2 till 172m 2. Denna byggnad har sitt namn tack vare sin plats, eftersom vi ville hyra denna kustfiskeby och dess hamn, full av segel på havet; landskap som du kommer att uppskatta från ditt hem. En av egenskaperna som gör den här byggnaden unik är att den har en energiklass typ A, som kräver god design och orientering, högpresterande anläggningar, korrekt isolering av fasad och tak och användning av aktiva och förnybara energier.


Beläget i bukten Santa Pola, ger det sina invånare en riktig lyx för syn och liv, utrustad med fred på morgonen och magi på natten, njuter av den bästa Medelhavsmat och färsk fisk av hög kvalitet. I det här huset kan du upptäcka en fiskekommun med en lång sjöfartstradition, där dess stränder, promenader och medelhavsmat gör det till en privilegierad plats att bo. Med mer än 320 soliga dagar om året gör de Santa Pola till det perfekta centrumet för fritids- och levande natur, utan att lämna stora staden Alicante, bara 19 km bort.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 321.506 GBP
  • Ryska rubeln: 33.880.424 RUB
  • Schweiziska franc: 401.517 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.800.028 CNY
  • Dollar: 440.710 USD
  • Svenska kronor: 3.953.334 SEK
  • Den norska kronan: 3.844.726 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder