Vacker bungalow bredvid havet - Acequion Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · Acequion

HH-AW-KI- 14-3772A 150m2 4 2
Sovrum: 4
Badrum: 2
Byggd: 150m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Söder
Balkong: 15 m2
Avstånd till strand: 50 Meter
Avstånd till flygplatsen: 50 Km.
Avstånd till fritid: 3
Våning : 0
Havsutsikt
A/C
Förråd
Tvättrum
Bottenplan
Möblerat
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 2 badrum - 50m från stranden - sydlig orientering - 15m2 terrass - möblerad och utrustad


Charmig låg bungalow, på Acequion-stranden, om du vill ha lugn, njut av närheten till havet och även ha alla tjänster till hands, stormarknader, apotek, skolor, ambulerande och mycket nära centrum, 10 minuters promenad. Det är ett hus som tidigare, rymligt, med plats för en ganska familj eller tvärtom att göra ett enormt hus med en liten reform eftersom det har meter för alla stora projekt du vill ha, intill havet och i ett av de bästa områdena i Torrevieja.
Huset är fördelat på 150 meter fördelat i 4 rum, ett rymligt vardagsrum, oberoende kök och en stor stängd uteplats på 35 kvadratmeter, perfekt om du letar efter livskvalitet, rymlighet. Även vitvaror och möbler ingår i priset, huset är renoverat, nya fönster och Mallorca P.V.C. På grund av dess södra orientering är det svalt på sommaren och varmt på vintern.


Torrevieja ligger ca 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100.000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt,då många spanjorer har sina sommarställen här. Även många svenskar har bosatt sig dem senaste åren, då klimatet här är väldigt gynnsamt för personer med hud och lung problem samt reumatism. Tack vare att staden är belägen mellan två saltsjöar skapas här ett unikt mikroklimat som anses vara ett av världens bästa, enligt WHO. Torrevieja har långa och mycket populära badstränder som La Mata stranden i norr till Punta Prima i söder. Det är en livfull och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara promenadstråk och charmiga shoppinggator med bra restaurangutbud.

Välkommen till Hansson Hertzel och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 89.669 GBP
  • Ryska rubeln: 7.981.422 RUB
  • Schweiziska franc: 105.699 CHF
  • Kinesiska yuan: 789.135 CNY
  • Dollar: 111.679 USD
  • Svenska kronor: 1.041.914 SEK
  • Den norska kronan: 1.062.411 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder