Modern 2:a i Gamla Stan - Elche Spanien · Costa Blanca Syd · Elche · Gamla Stan

HH-ASA-TARI-PB-A 39m2 1 1
Sovrum: 1
Badrum: 1
Byggd: 39m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Balkong: 6 m2
Våning : 0
A/C
Öppen Planlösning
Bottenplan
Hiss
Bra område för uthyrning
Dubbelglas
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

1 sovrum - 1 badrum - Vardagsrum - Modern - Gamla stan Elche

Vicente Serrano Tarí-byggnaden är ett avantgarde bostadskomplex bestående av 12 bostäder med 1 till 3 sovrum mellan 44 m2 och 77 m2 med exklusiva material i hjärtat av Gamla stan. 

Avantgarde, exceptionella kvaliteter, uppmärksamhet på detaljer och förtjusande atmosfär, tillsammans med respekt och verklig förbättring av miljön. 
Dessa är hem fulla av den senaste tekniken, utvecklad för vardagligt bruk med komfort, stora glas fönster för mycket ljus. 

Köken är ljusa och funktionella integrerade i matrummet. Speciellt tänkt för att njuta av nöjet att laga mat tack vare dess oslagbara design.

Rummen är ljusa och luftiga och har utmärkt utsikt över den berömda palmlunden. Designad med material av hög kvalitet som ger rummet en underbar komfort och rymlighet. Sovrummen är shemtrevliga och ljusa.

Med avseende på den omgivande miljön, är detta exklusiva bostadshus beläget i den pittoreska gamla staden Elche, El Raval, i det område som kallas "Red Doors", med underbar utsikt över Europas största palmlund som är så imponerande. 

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land! 

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 79.409 GBP
  • Ryska rubeln: 6.897.186 RUB
  • Schweiziska franc: 94.545 CHF
  • Kinesiska yuan: 697.415 CNY
  • Dollar: 97.492 USD
  • Svenska kronor: 933.498 SEK
  • Den norska kronan: 960.694 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty