Modernt Radhus med fina vyer i Denia Spanien · Costa Blanca Nord · Denia · Tossal Gross

HH-ASA-TOSSAL-1-ADOSADO-43 101m2 154m2 2 2 1 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 101m2
Tomt: 154m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 23 m2
Takterrass: 38 m2
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 100 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 12 Km.
Våning : 0
Terrass
Förråd
Trädgård
Öppen Planlösning
Privat Takterrass
Tvättrum
Bottenplan
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - terrass - trädgård - gemensam pool - parkeringsplats - lekplats - gemensamma trädgårdar - utmärkt läge - nära stranden


Njut av livet i Denia, ett modernt bostadsområde beläget i ett av de bästa områdena i denna kuststad och med utsikt över Montgó-berget i all dess splitter, bara ett steg bort från havet och centrum men i ett fantastiskt högt uppskattat läge . Halvbostadshus med 2 eller 3 sovrum (alternativet för 3 sovrum är till dig att diskuteras vid tidpunkten) från 164m2 byggd på en privat tomt, med parkering för 2 bilar, i samhällsområdet endast för invånare finns det barnlek och stor gemensam pool med vackert utformade trädgårdsområden. Bo i en unik miljö mellan Valencia, med sin stad för konst och vetenskap, och Benidorm, med sitt brett utbud av fritidsaktiviteter. Det anses vara en idealisk plats att leva medelhavslivet året runt med utsikt över den historiska Denia-slottet som går tillbaka till 1600-talet. Denia är rikt sammanflätad i Spaniens fantastiska ideologiska strid mellan kristendomen och islam, efter att ha styrts av båda genom åldrarna.


Denia är en härlig kosmopolitisk stad som ligger längs Medelhavskusten, där solen skiner nästan hela året. Dess klimat med milda temperaturer och dess 20 km sandstränder och steniga vikar gör Denia till en idealisk plats för familjesemester. Beläget 110 kilometer från Alicante flygplats, (cirka 1 timme 20 minuter) och 95 km från staden Valencia. Staden vetter mot nordost, med utsikt över havet mot de baleariska öarna. Denia har en sofistikerad infrastruktur, med en småbåtshamn som erbjuder 546 förtöjningar och ett komplett utbud av tjänster. Denia har nästan tjugo kilometer kustlinje. Norr om staden finns stränder med fin sand och grunt vatten, som Les Marines, Lalmadrava, Les Deveses, Les Bovetes och els Palmars. I söder ligger en serie små vikar längs den klippiga kusten, känd som Les Rotes, som är ett paradis för fiskare och dykare.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 263.050 GBP
  • Ryska rubeln: 27.720.347 RUB
  • Schweiziska franc: 328.514 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.290.932 CNY
  • Dollar: 360.581 USD
  • Svenska kronor: 3.234.546 SEK
  • Den norska kronan: 3.145.685 NOK

Hansson & Hertzell Realty