Modern 3:a i underbar förening i Gandia Spanien · Costa Blanca Nord · Gandia · Xeresa

HH-ASA-XERESA-39 73m2 2 1 1 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 73m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 27 m2
Avstånd till strand: 6 Km.
Avstånd till flygplatsen: 67 Km.
Avstånd till fritid: 1 Km.
Avstånd till golfbana: 8 Km.
Våning : 2
Utsikt över berg
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Fitness Club
GYM
Havsutsikt
Grönområden
Öppen Planlösning
Terrass
Garage
Trädgård
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 1,5 badrum - Havsutsikt - Terrass - Pool - Gröna zoner - Utomhus-gym - Fitnessklubb - Café - utmärkt läge


Detta är en fullständig semesteranläggning med faciliteter som ligger längre än vad som normalt finns för husägare på sådana platser. Varje lägenhet ser ut mot havet oavsett var du bestämmer dig för att köpa. Poolkomplexet är imponerande i sin storlek och kvalitet med hissar ner till det från alla delar av komplexet. Tropisk strandstil, vattenstrålar och rutschbanor och fullständig åtkomst till funktionshindrade. Omklädningsrum, duschar, solstolar och vattenfall gör det till ditt hörn av paradiset. Bredvid allt detta ditt helt egna Fitnesscenter / sociala klubb med fitnessklasser, café och modern utrustning. Dessutom finns det en grön zon med barnområde, utomhusgym och vackra trädgårdar att njuta av.


Xeresa del Monte ligger i staden Xeresa, 30 minuter från Valencia och 70 km från flygplatsen, bredvid motorväg AP7. I sluttningen av naturparken Monduver, i en naturlig miljö "El racó de Caudeli", där du kan njuta av drömliknande vyer. Vid fötterna kan du se stränderna i Gandía och Xeraco. Inom de 7,5 km stora stränderna i Gandía är det värt att nämna Ahuir-stranden, som är nästan 2 kilometer lång och 70 meter bred, där kommunens sanddyner ligger, med gyllene sand; en avskild och skyddad strand, har räddnings- och övervakningsutrustning, har blå flaggstatus, tillträde till gångvägar och parkering. En vacker strand på högsta nivå. När det gäller miljön hittar vi 3 stora golfanläggningar i närheten: Oliva Nova, som ligger 34 minuter bort med bil; La Galiana, också på ett avstånd av 34 minuter med bil; och El Saler, cirka 50 minuter med bil från bostaden.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 116.819 GBP
  • Ryska rubeln: 11.691.616 RUB
  • Schweiziska franc: 149.591 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.040.662 CNY
  • Dollar: 161.209 USD
  • Svenska kronor: 1.389.753 SEK
  • Den norska kronan: 1.385.031 NOK