Lyxig villamodell till salu i Finestrat Spanien · Costa Blanca Nord · Finestrat

HH-CAMPANA-GREEN-79 149m2 400m2 4 4 Privat
Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 149m2
Tomt: 400m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2022
Orientering: Söder
Balkong: 68 m2
Avstånd till strand: 4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 53 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 4 Km.
Våning : 0
Grönområden
Air Condition
Terrass
Förråd
Trädgård
Öppen Planlösning
Privat Takterrass
Golvvärme
Gated Community
Garage
Modern
Tvättrum
Balkong
Utsikt över pool
Integritet
Bottenplan
Kust
Bra område för uthyrning
Nybyggd
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 4 badrum - lyxigt nybyggt - gästhus - privat parkering - terrasser - öppen planlösning - golf - fantastiskt läge - trädgård - takterrass


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna moderna välkända villamodell, men med ett pensionat och vidsträckt vacker utsikt, belägen i populära Finestrat. Det finns 17 villor av denna typ till salu. Villan är byggd i två våningar. På bottenvåningen finns ett ljust vardagsrum, med stora fönster och direkt tillgång till pool och trädgård, sovrum och badrum. På första våningen finns två rum av svitrum, med tillgång till en öppen terrass. Det finns även privat parkering och ett grönområde. Ett gästhus är byggt på ett plan, bestående av ett sovrum och ett badrum, utöver detta finns en mysig terrass med tillgång till huvudvillan, poolen och trädgården.

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område


Byn Finestrat och badorten Cala Finestrat ligger båda i Marina Baixa-regionen på Costa Blanca, nära grannlandet Benidorm. Byn ligger inbäddat på bergssidan av Puig Campana och erbjuder underbar utsikt över bergen och ut mot kusten och Medelhavet. Den charmiga byn har en typisk morisk känsla, med färgglatt målade hus och smala kullerstensgator. Puig Campana Golf, Sierra Cortina Golf och Villaitana Golf ligger några minuter bort, liksom Benidorms centrum och dess vackra strand Poniente. Temaparker som Tierra Mitica där du kan njuta av din fritid med familj och vänner kan nås inom en kort bilresa. Det finns en mycket bra förbindelse med AP7 och N332 så lätt att du kan åka till platser som Altea, Calpe, Villajoyosa eller Alicante. Den internationella flygplatsen i Alicante ligger 35 minuters bilresa bort.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 555.082 GBP
  • Ryska rubeln: 555.082 RUB
  • Schweiziska franc: 643.514 CHF
  • Kinesiska yuan: 4.531.877 CNY
  • Dollar: 670.928 USD
  • Svenska kronor: 6.836.466 SEK
  • Den norska kronan: 6.528.384 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder