Lägenhet vid foten av ett berg - Altea Spanien · Costa Blanca Nord · Altea

HH-AW-RXMAS-3009-27140 118m2 gemenskap Frivillig
Sovrum: 0
Badrum: 0
Byggd: 118m2
Inbyggda garderober: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Balkong: 15 m2
Avstånd till strand: 4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 68 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 1,5 Meter
Våning : 2
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Utsikt över golfbana
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
GYM
Grönområden
Terrass
Trädgård
Tvättrum
Möblerat
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - 2 gemensamma pooler - trädgård - terrass - nära golf - idrottsområde - extra 40m2 gemensam terrass - utsikt över bergen - god tillgång


Mitt i naturen hittar vi denna magnifika lägenhet, som ligger vid foten av Sierra Bernia, i den charmiga staden Altea La Vella. Det kommuniceras perfekt eftersom vi kan ta motorväg Ap 7 några minuter, även några minuter kan vi ligga på stranden i La Olla. Vi kan också spela golf, eftersom en fantastisk golfbana ligger i denna miljö. I vår lilla urbanisering hittar vi två stora pooler, en magnifik och välskött trädgård, ett stort rum där du kan utöva sport, duschar och några soffor där du kan koppla av. läsning. Och om vi vill ha mer avskildhet, sola oss på vår stora terrass på mer än 40 m2, en möjlighet som du inte kan missa.


Altea är utan tvekan en av de mest charmiga städerna som finns på Spaniens "White Coast", beläget i regionen Alicante på Costa Blanca. Staden ligger bara 11 kilometer norr om Benidorm, men ändå är de två orterna världsdelade. Altea liknar andra städer på Costa Blanca eftersom det har en ny och en gammal stadsdel. Det gamla avsnittet ligger på toppen av en kulle där du hittar riktigt spektakulär utsikt. Denna stad är en semesterort för den som kommer att fängslas av dess medeltida kullerstensgator, dess bildbok gamla kvarter och läckerheter i dess palmkantade strandpromenaden. Altea har ett privilegierat läge och ett utmärkt milt klimat, med en genomsnittlig året runt temperatur på 18-20 ° C.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 171.167 GBP
  • Ryska rubeln: 14.903.904 RUB
  • Schweiziska franc: 203.680 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.509.664 CNY
  • Dollar: 211.584 USD
  • Svenska kronor: 1.992.530 SEK
  • Den norska kronan: 2.049.720 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty