Magnifik lägenhet med 2 sovrum - Benidorm Spanien · Costa Blanca Nord · Benidorm

HH-AW-ACTIV-03096 55m2 2 1 gemenskap
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 55m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 1987
Orientering: Söder
Balkong: 15 m2
Avstånd till strand: 600 Meter
Avstånd till flygplatsen: 55 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Våning : 10
Havsutsikt
Tvättrum
Utsikt över pool
Möblerat
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Suma/IBI/år år: 285
Föreningsavgifter/ år år: 55
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 1 badrum - Söder - 600 m från stranden - centrum - gemensam pool - möblerad - trädgård - nära till alla tjänster


Huset har 65 kvadratmeter och är renoverat och redo att flytta in, möbler finns kvar. Det har ett utrustat kök, badrum och 2 sovrum. Reformen genomfördes med utmärkta kvaliteter. Byggnaden har en gemensam pool och områden med trädgårdar, den ligger några meter från Mercadona stormarknad på korsningen, centrala Benidorm nära busshållplatsen, butiker, barer, polis, sjukhus och alla tjänster.


I centrum av La Marina Baixa-regionen, är den populära spanska orten Benidorm, en av de viktigaste turistmålen längs Costa Blanca. Dess utmärkta stränder, ett brett utbud av boende, restauranger och många fritidsaktiviteter gör att det är en hit med turister från hela Spanien och norra Europa. Benidorm erbjuder oändliga möjligheter: från att ta en promenad längs strandpromenaden, simma i det kristallklara vattnet, vattensporter, en båttur till ön Tabarca eller vandra genom Benidorms historiska kvarter, ligger på en odling, ligger gamla stan i stor kontrast till de stora avenyerna i den största turiststaden. Det finns många mästerskapsbanor i och runt Benidorm som erbjuder en bra utmaning för både seriösa och avslappnade golfare. Benidorm är vad du vill att det ska vara: full av kul, med ett fantastiskt nattliv, men ger också lugn och ro med sina charmiga trädgårdar och avskilda vikar. Verkligen en plats med något för alla, det är inte konstigt att det är så populärt.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 102.865 GBP
  • Ryska rubeln: 8.948.783 RUB
  • Schweiziska franc: 124.959 CHF
  • Kinesiska yuan: 924.014 CNY
  • Dollar: 130.295 USD
  • Svenska kronor: 1.198.875 SEK
  • Den norska kronan: 1.212.135 NOK

Suma/IBI

285 €

55 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty