Nya radhus i Finestrat Spanien · Costa Blanca Nord · Finestrat

HH-IMO-PBR-6C 127m2 8m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 127m2
Tomt: 8m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 21 m2
Takterrass: 28 m2
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 52 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Våning : 0
Terrass
Öppen Planlösning
Trädgård
Golvvärme
Tvättrum
Bottenplan
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Övervaknings kameror
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Ingen Hiss!
Larmsystem
Sydlig
Air Condition
Grönområden
Förråd
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - parkering - gemensam pool - lyxig nybyggnad - fantastiskt läge - takterrass - 2 terrasser - söder - säker urbanisering - havsutsikt


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa 44 radhus, tillgängliga i två modeller: med 2 sovrum och 2 badrum eller med 3 sovrum och 2 badrum. De har en parkeringsplats, trädgård, gemensam pool, terrass och takterrass, med fantastisk panoramautsikt över Benidorm och Medelhavet. Det ligger på en tomt på 18 300 m², varav cirka 3000 m² är grönområden, den har utmärkta gemensamma områden med en stor anlagd strandtyppool med palmer och ett barnområde. Vårt bostad ligger i Finestrat-Benidorm-området (Costa Blanca) på grund av dess geografiska läge kommer du att kunna njuta av unik utsikt över kusten och Benidorms skyline samt Medelhavet vilket gör det till en unik plats där du kan njuta av Spansk sol och cirka 30 minuter från staden Alicante som har den internationella flygplatsen och höghastighetstågstationen som du kan åka till Madrid på bara ett par timmar. Tack vare sitt geografiska läge är Finestrat-Benidorm ett av de områden med flest soltimmar per dag på hela Costa Blanca och har ett exceptionellt mikroklimat som gör att du kan njuta av solen och stranden året runt.

Hörnradhusalternativ: € 244.900                    villalternativ från: 499.900 €


Byn Finestrat och badorten Cala Finestrat ligger båda i Marina Baixa-regionen på Costa Blanca, nära angränsande Benidorm. Byn ligger inbäddat vid bergssidan av Puig Campana och erbjuder underbar utsikt över bergen och ut till kusten och Medelhavet. Den charmiga byn har en typisk morisk känsla med färgglada målade hus och smala kullerstensgator. Puig Campana Golf, Sierra Cortina Golf och Villaitana Golf ligger några minuter bort, liksom centrum av Benidorm och dess vackra strand Poniente. Temaparker som Tierra Mitica där du kan njuta av din fritid med familjen och vännerna kan nås inom en kort bilresa. Det finns en mycket bra förbindelse med AP7 och N332 så enkelt att du kan gå till platser som Altea, Calpe, Villajoyosa eller Alicante. Den internationella flygplatsen i Alicante ligger 35 minuters bilresa bort.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 189.568 GBP
  • Ryska rubeln: 18.650.935 RUB
  • Schweiziska franc: 240.418 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.674.673 CNY
  • Dollar: 261.716 USD
  • Svenska kronor: 2.252.261 SEK
  • Den norska kronan: 2.182.992 NOK

Hansson & Hertzell Realty