Vackra lägenheter med 2 eller 3 sovrum - Estepona Spanien · Costa del Sol · Estepona

HH-BROME-ONE80-13B 73m2 95m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 73m2
Tomt: 95m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 22 m2
Avstånd till strand: 800 Meter
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Våning : 0
Larmsystem
Havsutsikt
A/C
Förråd
Öppen Planlösning
Garage
Tvättrum
Bottenplan
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 eller 3 sovrum - 2 badrum - Söder - gångavstånd till stranden - gångavstånd till tjänster - stora terrasser - havsutsikt - takterrasser - 2 gemensamma pooler - underjordisk parkering - förråd - säker ingång - luftkonditionering - stora fönster - helt utrustat kök med Bosch-apparater


Denna sensationella nyutveckling har en avundsvärd position på ett fantastiskt läge nära stranden i den eleganta eftertraktade staden Estepona. De eleganta lägenheterna är i ett utmärkt läge för att njuta av den lyxiga livsstilen utomhus i södra Spanien är känd för med stränderna med blå flagg och en mängd bekvämligheter inom gångavstånd, liksom att vara på tröskeln till de bästa golfbanorna på Costa del Sol . Det finns två stora pooler och terrasserade områden där du kan koppla av och sola i tropiska trädgårdar, där du kan utnyttja det fantastiska klimatet. Dessa mycket eleganta två- och tre sovrum samtida lägenheter och takvåningar är vackert utformade i en öppen plan stil som maximerar utrymme och solljus samtidigt som de bara använder de bästa materialen tillgängliga både internt och externt. One80 Residences erbjuder fantastisk utsikt över Medelhavet från dess omfattande terrasser och stora fönster. Höjda bottenvåningar och första våningsfastigheter har generösa söderläge terrasser, varav de flesta har fantastisk havsutsikt. Lägenheter på andra våningen har också mycket stora terrasser och drar nytta av spektakulära solarier där du kan skapa din egen privata fristad.

3 sovrum alternativ från: € 310.000


Den underbara staden Estepona, som ofta förbises till förmån för Marbella i närheten, är en av Costa del Sols dolda pärlor. Det har ett av Andalusiens vackraste gamla kvarter samt några av Málagas bästa stränder och skaldjurrestauranger. Det har lyckats behålla sin identitet som en otvetydig spansk pueblo blanco, fylld med sin egen unika atmosfär och stil. Ingenstans är detta mer uppenbart än i stadens förtrollande äldsta kvarter - en barrio lika lika attraktiv som Granadas Albaicin, Sevillas Santa Cruz och Córdobas San Basilio. Estepona har en varierad kulinarisk scen och till skillnad från många andra spanska städer, har dess storlek några utmärkta mexikanska, indiska, kinesiska och italienska restauranger. Ändå verkar det synd att komma hit och inte äta ute på några av de färskaste och mest kokta fiskarna i Medelhavet, som serveras på fantastiskt prisade skaldjurrestauranger och löjligt billiga tapasbarer. Tack vare att hon är omgiven av Sierra Bermeja-bergen och Medelhavet, har Estepona ett speciellt mikroklimat med cirka 325 soliga dagar om året!

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 201.764 GBP
  • Ryska rubeln: 17.423.505 RUB
  • Schweiziska franc: 240.435 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.784.858 CNY
  • Dollar: 250.110 USD
  • Svenska kronor: 2.354.288 SEK
  • Den norska kronan: 2.427.525 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty