Exklusiv Takvåning i Marbella Spanien · Costa del Sol · Marbella

HH-BROME-VEN-31 297m2 30m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 297m2
Tomt: 30m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 155 m2
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 50 Meter
Våning : 2
Lekplats för barn
Trädgård
Hiss
Privat Takterrass
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Utsikt över golfbana
Nära strand
Larmsystem
Underjordisk parkering
Havsutsikt
Fullt utrustat kök
Air Condition
Köksutrustning
Förråd
Automatisk port
Öppen Planlösning
Dubbelglas
Möbelpaket ingår !
Sydlig
Golvvärme
Fitness Club
Garage
GYM
Utsikt över pool
Grönområden
Gemensam Pool
Terrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - privat takterrass - € 10.000 möbelkort - € 1500 för resekostnader - tillfällig återbetalningsbar deposition - bredvid golfbana - gemensam pool - Södra - gym - bastu - A / C - privat terrass - gated community - stäng till stranden


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna utvalda utveckling av mycket moderna lägenheter med två och tre sovrum och takvåningar med havsutsikt. Med 3 sovrum, 2 badrum, en gemensam pool, privat garage och en gemensam trädgård. Det är en ultramodern utveckling av lägenheter i sydvästlig riktning som utnyttjar solnedgångarna över Medelhavet. Lägenheterna och takvåningarna har öppen planlösning och modern design, och har en stor terrass som är perfekt för middagar med fantastisk havsutsikt. Varje lägenhet blir lätt hemma när den är personlig. Takvåningar har ett elegant solarium på taket där du kan koppla av och varva ner i din egen privata fristad. Koppla av runt den stora poolen medan du njuter av solen och den spektakulära havsutsikten som denna fantastiska utveckling erbjuder. Den levereras med ett fullt utrustat kök, bastu, förråd, en privat terrass, inbyggda garderober, luftkonditionering, hiss och allt detta i en mycket säker, gated community. Lägg till det: projektet ligger bredvid golfbanan Cabopino, med sina 18 hål. Rundan är 5 170 meter lång och har ett par på 71. Den har en spektakulär utsikt över havet och de vackra naturomgivningarna, inklusive ett stort antal magnifika spridande tallar.

3 sovrumslägenheter från: € 534.500               Takvåning 2 bäddsalternativ från: € 689.500              2 sovrumslägenheter från: € 434.500


Cabopino är en lugn marinstad belägen mellan Marbella och Benalmadena. Liksom alla kyststäder har det några mycket bra restauranger och barer, samt en härlig strand och golfbanor. Det finns populära stränder på båda sidor om hamnen där bra strandbarer finns. Denna strand är den första i kommunen och eftersom den är lite längre bort från centrum är den inte så trångt och stämningen skiljer sig från andra Marbella-stränder. Det visar sig att denna strand har vunnit mycket popularitet de senaste åren och med goda skäl. Vattnet är exceptionellt rena sandstränder och ligger bara 13 km öster om Marbellas centrum. Bara inlandet Cabopino Golf Course är mycket naturskönt med utsikt över bergen och havet.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 669.684 GBP
  • Ryska rubeln: 65.887.806 RUB
  • Schweiziska franc: 849.321 CHF
  • Kinesiska yuan: 5.916.085 CNY
  • Dollar: 924.560 USD
  • Svenska kronor: 7.956.520 SEK
  • Den norska kronan: 7.711.814 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty