Renoverad lägenhet vid havet - Santa Pola Spanien · Costa Blanca Syd · Santa Pola

HH-AW-PUBLI-E01-03130 76m2 3 1 Frivillig
Sovrum: 3
Badrum: 1
Byggd: 76m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2008
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 300 Meter
Avstånd till flygplatsen: 17 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Ingen Hiss!
Valfritt garage
Sydlig
Grönområden
renoverat
A/C
Förråd
Tvättrum
Möblerat
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 1 badrum - 300 meter från stranden - Söder - renoverat - möblerat och utrustat - valfritt garage - stort område - nära flygplatsen - uppvärmning


Bottenvåningen i Gran playa på 76 m2 användbar yta bara 300 m. från stranden, 3 sovrum med dubbelsäng, ett badrum, huset är helt renoverat, kök utrustat med alla apparater, söderläge, stengods och parkettgolv, aluminium / climalit exteriör snickeri.
Kall värmepump i hela huset. valfritt garageutrymme.


Santa Pola är ett riktigt strandparadis med långa sandsträckor och mer intima, pittoreska vikar. En strand som är väl värt att nämna är Playa Levante, som har fått statusen Blå Flagg, här kan du koppla av och njuta av alla bekvämligheter du kan förvänta dig av en högkvalitativ strand. Santa Pola är en fantastisk plats för vattensporterentusiaster. Vid många tillfällen upplever de lokala stränderna förhållanden som ofta är perfekta för vindsurfing och kitesurfing, med till och med världs-mästerskap vindsurfing-evenemang som organiseras i Santa Pola. Väst om Santa Pola hittar du Salinas de Santa Pola (saltlägenheter i Santa Pola) som är ett utsedd naturreservat och ett särskilt skyddsområde för bevarande av vilda fåglar. Santa Pola är en destination som erbjuder oändliga möjligheter att njuta av din semester till fullo. Med vacker natur, bekväma stränder, en temapark och många möjligheter till vattensporter, inte att glömma saltlägenheterna. Bo i Santa Pola för en speciell semester på Costa Blanca.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 87.933 GBP
  • Ryska rubeln: 7.637.561 RUB
  • Schweiziska franc: 104.693 CHF
  • Kinesiska yuan: 772.279 CNY
  • Dollar: 107.957 USD
  • Svenska kronor: 1.033.704 SEK
  • Den norska kronan: 1.063.819 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty