Lägenhet på bottenvåningen i Panorama Park - Punta Prima Spanien · Costa Blanca Syd · Punta Prima · Panorama Park

HH-AW-BEN-3258 102m2 1 1 gemenskap Privat
Sovrum: 1
Badrum: 1
Byggd: 102m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 1
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Söder
Balkong: 15 m2
Avstånd till strand: 500 Meter
Avstånd till flygplatsen: 52 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Våning : 0
Förråd
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Möblerat
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

1 sovrum - 1 badrum - terrass - underjordisk parkering - gemensam pool - trädgårdar - öppen spis - badkar - exklusivt komplex - utmärkt läge - nära havet


Vacker lägenhet belägen i ett privat komplex. Fastigheten ligger på bottenvåningen och har 102 m2 byggd yta. Lägenheten har även 1 sovrum och 1 badrum med eget badrum, stort matsal och vardagsrum med öppen spis, kök i amerikansk stil och stor terrass på 15 m2. Lägenheten ligger i ett exklusivt komplex med gemensamma pooler, underjordisk parkering och vackra gröna områden. Det ligger nära alla tjänster som köpcentra, restauranger och butikerPunta Prima är en utveckling vid havet, där du kan njuta av vattensporter, underhållning och stränder. Det ligger nära alla bekvämligheter som köpcentret Zenia Boulevard och idrottscentra. Gångavstånd till Cala Piteras, Playa of Punta Prima och Playa Flamenca och andra stränder med blå flagg i Orihuela Costa och Torrevieja. Några minuter från golfbanorna Las Colinas, Campoamor, Las Ramblas och Villamartin. God kommunikation med motorvägen AP-7 och N-332.


Orihuela Costa är en kustregion belägen på Costa Blanca i provinsen Alicante. Det ligger nära gränsen till Murcia, nära La Manga och den vackra Mar Menor. Regionen täcker flera badorter inklusive; Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, Villamartin, Campoamor och Mil Palmeras. Med över 16 kilometer kustlinje är Orihuela Costa en idealisk destination för dig som letar efter en familjesemester vid stranden. Det är också ett utmärkt val för golfälskare med sina 4 golfbanor: Las Ramblas, Campoamor, Villamartin och Las Colinas Golf. 1986 rekommenderade Världshälsoorganisationen att klimatet i området är ett av de mest gynnsamma i världen - varken för varmt på sommaren eller för kallt på vintern. 

Välkommen till Hansson Hertzel och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 125.138 GBP
  • Ryska rubeln: 10.886.388 RUB
  • Schweiziska franc: 152.015 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.124.083 CNY
  • Dollar: 158.507 USD
  • Svenska kronor: 1.458.458 SEK
  • Den norska kronan: 1.474.588 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty