Nybyggd Takvåning - Torre De La Horadada Spanien · Costa Blanca Syd · Pilar de la Horadada · Torre de la Horadada

HH-ZARA-TBR-ALTA 44m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 44m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Balkong: 2 m2
Takterrass: 49 m2
Avstånd till strand: 500 Meter
Avstånd till flygplatsen: 40 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 7 Km.
Våning : 1
Havsutsikt
A/C
Förråd
Öppen Planlösning
Garage
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
BBQ
Nära strand
Underjordisk parkering
Automatisk port
Tennis
Sydlig
Grönområden
Terrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - underjordiskt garage - gemensam pool - takterrass med havsutsikt - paddelplan - 500 meter från stranden - säker urbanisering - babypool


Anläggningen har utformats för att erbjuda sina invånare en hög livskvalitet, med de perfekta komponenterna för att underhålla familjer och med de nödvändiga attraktionerna för att vara en bra investering på grund av dess stora potential att uppnå god hyrelönsamhet. Bottenvåningar på bottenvåningen består av två sovrum, ett badrum, ett vardagsrum med ett öppet kök, ett stort galleri med toalett och en terrass. De på översta våningen har också en liknande fördelning med två sovrum, ett badrum, vardagsrum med öppet kök, galleri med tillgång till det underbara solariet med havsutsikt. Bostaden har stora garage för bilar och med stor lagringskapacitet. De gemensamma områdena består av ett strandområde runt en vacker pool som integrerar en annan pool för de små, liksom en lekplats i bostadsområdet. För sportälskare har vi installerat en paddeltennisbana. Den perfekta miljön för att njuta av en utomhuslivsstil året runt och som erbjuder komfort, service, kul, sport och framför allt en bra investering för hela familjen.

Videolänk: https://www.youtube.com/watch?v=z-cbOCxArLk


Torre de la Horadada är en kustort på södra Costa Blanca med några fina sandstränder som är perfekta för familjer med barn som har kommit att spendera sin sommarlov. Det finns två flygplatser nära Torre de la Horadada som är Alicante och Murcia. Torre de la Horadada är också en av de vackraste i de södra orterna med attraktiva kust- och strandpromenader samt ett karismatiskt vakttorn från tidpunkten då pirater seglade dessa hav, många sandstränder, soligt väder och en härlig marina med gott om förtöjningsutrymme. Gamla stan har ett torg och en kyrka. Du hittar att det finns en kemist, bank, tre stormarknader och ett bra urval av restauranger som erbjuder tapas, spansk mat, havsmat och vissa internationella rätter. Keen golfare kommer att finna att det finns ganska många kända och populära golfbanor i området inklusive Las Ramblas, Villamrartin, Campoamor, Campoverde och Lo Romero.

 Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 124.645 GBP
  • Ryska rubeln: 10.763.854 RUB
  • Schweiziska franc: 148.535 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.102.645 CNY
  • Dollar: 154.512 USD
  • Svenska kronor: 1.454.427 SEK
  • Den norska kronan: 1.499.671 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder