Lägenhet med havsutsikt - El Campello Spanien · Costa Blanca Nord · El Campello

HH-AW-RXMAS-3009-27853 128m2 3 2 gemenskap Frivillig
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 128m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Avstånd till strand: 400 Meter
Avstånd till flygplatsen: 24 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 4,8 Km.
Våning : 10
Havsutsikt
A/C
Tvättrum
Möblerat
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Tennis
Valfritt garage
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Föreningsavgifter/ år år: 88
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - nära stranden - havsutsikt - 2 gemensamma pooler - luftkonditionering - badkar - parkettgolv - glaserad terrass - söder - paddel, tennis och sportar lekplats - nära till alla tjänster


Med fantastisk utsikt över stranden och bergen presenterar vi denna magnifika lägenhet på en höjd av 10 º i ett av de bästa områdena i Playa Muchavista: RASPEIG URBANIZATION. Det 128 m2 användbara huset har 3 sovrum (tidigare 4 sovrum), 2 badrum, ett med dusch och det andra med badkar, kök, ett rymligt och ljust vardagsrum med matsal från vilken vi kan se havet och bergen . Terrasserna har renoverats och ingår i huset, med mer användbart utrymme. Den har radiatorvärme, förinstallation av luftkonditionering, LED-strålkastare, parkettgolv och climalit-fönster. Urbaniseringen har 2 pooler, paddeltennis, tennis, multisportsplan, barnområde, petanque domstol, stora gröna områden utformade för att låta dig koppla av och njuta av havsutsikten. Nära till alla tjänster, såsom Liceo Francés privata skola, offentliga skolor, dagis, barer, CC Villamarco, apotek, för TRAM precis vid dörren till urbaniseringen, perfekt för att flytta till både Benidorm och Alicante centrum.


El Campello är en modern kustort, som har 23 kilometer lugna, pärlanvita sandstränder. Beläget 14 kilometer norr om Alicante. El Campello ligger vänd mot stranden Lalmadrava och har en vacker naturmiljö med utsikt över stranden och havet och ett bergsbakgrund. Ett fantastiskt klimat och löfte om en semester fylld med lugn och ro. Det har utmärkta väg- och järnvägsförbindelser, med Alicante International Airport bara 35 minuters bilresa bort. Huvudstranden vid El Campello är den vackra breda sandstranden i Muchavista. I närheten finns några charmiga vikar, såsom La Coveta Fuma eller La Venta La Nuza. Med kristallklart vatten och utmärkt året runt väder gör det till en idealisk plats för vattensporter som segling, dykning och vindsurfing. Inom en halvtimmes bilresa från kusten befinner du dig i en fantastisk natur och bergsområde. Landskapet är vackert, prickat med fascinerande bergsbyar, alla med en historia och en historia att berätta. Det finns många internationella restauranger i närheten som erbjuder ett brett urval av olika kök från hela världen. Området är i genomsnitt nästan 3 000 soltimmar varje år och medeltemperaturen överstiger lätt 20 grader. 1986 rekommenderade Världshälsoorganisationen klimatet i området som ett av de mest rättvisa i världen - varken för varmt på sommaren eller för kallt på vintern. I genomsnitt kan det skryta med 325 soliga dagar varje år vilket gör det till en idealisk destination året runt.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 267.389 GBP
  • Ryska rubeln: 23.224.421 RUB
  • Schweiziska franc: 318.353 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.348.359 CNY
  • Dollar: 328.277 USD
  • Svenska kronor: 3.143.304 SEK
  • Den norska kronan: 3.234.879 NOK

88 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty