Nybyggnad med havsutsikt i Estepona Spanien · Costa del Sol · Estepona

HH-PRIME-SAPH 140m2 2 2 privat pool Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 140m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 45 m2
Avstånd till strand: 100 Meter
Avstånd till flygplatsen: 42 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 3 Km.
Våning : 0
Bottenplan
GYM
Gemensam Pool
Grönområden
Lekplats för barn
Terrass
Hiss
Trädgård
Bra område för uthyrning
Gated Community
Utsikt över berg
Modern
Larmsystem
Övervaknings kameror
Balkong
Havsutsikt
Nära strand
Inomhuspool
Air Condition
Elektriska fönsterluckor
Vattenfront
Förråd
Underjordisk parkering
Integritet
Pool
Fullt utrustat kök
Kust
Öppen Planlösning
Köksutrustning
Nybyggd
Golvvärme
Automatisk port
Garage
Dubbelglas
Tvättrum
Sydlig
Utsikt över pool
Fitness Club
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 eller 3 sovrum - 2 badrum - 1: a raden - lyxig nybyggnad - infinity pool - privata terrasser - valfri trädgård - underjordisk parkering - havsutsikt


Hansson & Hertzell presenterar stolt 14 magnifika hem med lyxvillor och eftertraktade fastigheter ordnade över en, två och tre våningar, med fönster från golv till tak som ger underbar fri utsikt, privat infinitypool och mycket mer. Fastighetens layout erbjuder en mängd utrymme och har generösa panoramaterrasser som är perfekta för utomhusliv. Med 14 exklusiva främsta mästerverk tar det att leva till en helt ny nivå av verkligt exceptionell lyx. Vid stränderna vid Medelhavet och inbäddat i naturens rikedom, har dessa magnifika hem direkt tillgång till stranden och fantastisk panoramautsikt över havet - från de imponerande fönsterhöjden till taket. Alla inredningsrum erbjuder en mängd bostadsutrymmen och ger privata terrasser med omslutning, och vissa har en infinitypool.

Eller klicka här för alla projekt av denna lyxutvecklare


Den vackra staden Estepona, som ofta förbises till förmån för närliggande Marbella, är en av Costa del Sols dolda pärlor. Det har ett av Andalusiens vackraste gamla kvarter samt några av Málagas bästa stränder och skaldjursrestauranger. Det har lyckats behålla sin identitet som en omisskännligt spansk pueblo blanco, fylld med sin egen unika atmosfär och stil. Ingenstans är detta mer uppenbart än i stadens förtrollande äldsta kvarter - en barrio som är lika attraktiv som Granadas Albaicin, Sevillas Santa Cruz och Córdobas San Basilio. Estepona har en varierad kulinarisk scen och till skillnad från många andra spanska städer i dess storlek, erbjuder den utmärkta mexikanska, indiska, kinesiska och italienska restauranger. Ändå verkar det synd att komma hit och inte äta ute på några av de färskaste och bäst kokta fiskarna i Medelhavet, serveras på fantastiskt prissatta skaldjursrestauranger och löjligt billiga tapasbarer. Tack vare sin omgivning av Sierra Bermeja-bergen och Medelhavet har Estepona ett speciellt mikroklimat med cirka 325 soliga dagar om året!

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 1.560.994 GBP
  • Ryska rubeln: 1.560.994 RUB
  • Schweiziska franc: 1.668.303 CHF
  • Kinesiska yuan: 12.060.495 CNY
  • Dollar: 1.684.192 USD
  • Svenska kronor: 19.079.415 SEK
  • Den norska kronan: 18.085.941 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder