Lyxigt nytt komplex i Cabopino Spanien · Costa del Sol · Cabopino

HH-PRIME-ARH-I-17 153m2 60m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 153m2
Tomt: 60m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2022
Orientering: Söder
Balkong: 32 m2
Avstånd till strand: 300 Meter
Avstånd till flygplatsen: 41 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 300 Meter
Våning : 0
Automatisk port
Havsutsikt
Ingen Hiss!
Förråd
Dubbelglas
Öppen Planlösning
Sydlig
Garage
Fitness Club
Tvättrum
GYM
Utsikt över pool
Grönområden
Gemensam Pool
Terrass
Hiss
Trädgård
Bra område för uthyrning
Golf Utsikt
Utsikt över berg
Gated Community
Övervaknings kameror
Inomhuspool
Nära strand
Integritet
Underjordisk parkering
Kust
Fullt utrustat kök
Nybyggd
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - nära stranden - havsutsikt - lyxkomplex - nära 8 golfbanor - gemensam pool - fitness - nära alla bekvämligheter - trädgårdar - inbyggda apparater


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa idylliska hem, i frontlinjen på Cabopino Golf Course i Marbella och bara en kort bit från de privilegierade och skyddade sanddynerna och Cabopino marina. Det är ett gated bostadskomplex bestående av sjuttiotvå lägenheter med 2, 3 och 4 sovrum, med en original, innovativ och toppmodern design som verkligen kommer att imponera på dig. Det har gemensamma anlagda trädgårdar och en utomhuspool där du kan njuta av lugn och ro i området, plus ett gym och en inomhuspool för fullständig vård av kropp och själ. Dessutom tar dess syd-sydvästra orientering full nytta av det naturliga ljuset och ger imponerande utsikt över havet. De gemensamma områdena har utformats och utformats med tanke på engagemanget för hållbarhet, med ett brett utbud av funktioner, och erbjuder faciliteter av högsta kvalitet. Allt detta ger dig lugnet du önskar för ditt hem. Dessutom har du mer än 70 golfbanor längs Costa del Sol, med en magnifik struktur och idealiskt klimat, plus internationella skolor, hälsocenter och köpcentra. Bara 15 minuter bort ligger den livliga, sofistikerade staden Marbella, med allt du kan tänka dig för att njuta av den autentiska Medelhavsstil.

Eller klicka här för alla projekt av denna lyxutvecklare


Cabopino är en lugn marinstad belägen mellan Marbella och Benalmadena. Liksom alla kyststäder har det några mycket bra restauranger och barer, samt en härlig strand och golfbanor. Det finns populära stränder på båda sidor om hamnen där bra strandbarer finns. Denna strand är den första i kommunen och eftersom den är lite längre bort från centrum är den inte så trångt och stämningen skiljer sig från andra Marbella-stränder. Det visar sig att denna strand har vunnit mycket popularitet de senaste åren och med goda skäl. Vattnet är exceptionellt rena sandstränder och ligger bara 13 km öster om Marbellas centrum. Bara inlandet Cabopino Golf Course är mycket naturskönt med utsikt över bergen och havet.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 384.437 GBP
  • Ryska rubeln: 384.437 RUB
  • Schweiziska franc: 410.865 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.970.225 CNY
  • Dollar: 414.778 USD
  • Svenska kronor: 4.698.825 SEK
  • Den norska kronan: 4.454.155 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty