Exklusiva villor med havsutsikt i Benalmadena Spanien · Costa del Sol · Benalmadena Costa · Benalmadena

HH-PRIME-BB 316m2 143m2 4 4 1 gemenskap Privat
Sovrum: 4
Badrum: 4
Byggd: 316m2
Tomt: 143m2
Toaletter: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 84 m2
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 18 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 1,8 Km.
Våning : 0
Gemensam Pool
Trädgård
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Havsutsikt
Köksutrustning
Förråd
Automatisk port
Öppen Planlösning
Dubbelglas
Garage
Sydlig
Tvättrum
GYM
Utsikt över pool
Grönområden
Bottenplan
Terrass
Suma/IBI/år årlig: 107
Föreningsavgifter/ år en gång i månaden: 240
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

4 sovrum - 2 badrum - färdigbyggd - havsutsikt - infinity pool - lyxig nybyggnad - exklusivt läge - omgiven av natur - lysande terrasser - söder - privat garage - förvaring - nära guld - exklusiv social klubb


Exklusiv villa till salu med slående panoramautsikt över Medelhavet och dess kust finns denna fantastiska villa i 3 etage fördelat på 291 kvm. 
Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa lyxvillor. 
Du får ett användbart utrymme på 291 kvm, fördelat på tre nivåer, fullt utrustade badrum och gästtoaletter. Det finns också rymliga och lysande terrasser med djup utsikt i varje villa. Och dessutom finns det ett privat garage med förråd. I hjärtat av en riktig oas av lugn och komfort, inom naturparken Torremuelle och med privilegierad utsikt över Medelhavet och dess kust, välkomnar dig till ett varumärke ny mening med att förstå livet. Kom och koppla av i ett av de mest exklusiva områdena på Costa del Sol, perfekt ansluten till de bästa transport-, gastronomi- och fritidsalternativen. På grund av sitt läge räknar allt exklusivt med slående panoramautsikt över havet med en främre rad mot Medelhavet i ett imponerande landskap från Benalmadena-kusten till Fuengirola-bukten. Allt är inställt här för att du ska kunna leva det, att njuta av ditt nya liv. Precis här. Just nu.


Benalmadena är en kommun i provinsen Malaga som består av tre huvudområden: Benalmadena Pueblo, Benalmadena Costa och Arroyo de la Miel. Staden Malaga (och närmaste flygplats) ligger cirka 12 km västerut och Marbella ligger 42 km österut. Området har vuxit snabbt de senaste decennierna på grund av turism och har blivit en av Costa del Sols främsta semesterplatser. Med ett brett och varierat utbud av aktiviteter kommer ingen besökare att bli uttråkad när man besöker Benalmadena, en stad som är mer än bara en utväg. Benalmadena har ett subtropiskt medelhavsklimat med varma somrar och varma vintrar. Kylande vindar från havet gör sommarvärmen hanterbar, temperaturen är i genomsnitt 30 ºC på sommaren och 17 ºC på vintern. Hem för de flesta av områdets attraktioner, framför allt de gyllene sandstränderna. Det finns många restauranger och barer som serverar mat från hela världen. Den avslappnade och vänliga atmosfären året runt gör det till ett älskat resmål för familjer.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 666.060 GBP
  • Ryska rubeln: 666.060 RUB
  • Schweiziska franc: 711.848 CHF
  • Kinesiska yuan: 5.146.088 CNY
  • Dollar: 718.627 USD
  • Svenska kronor: 8.140.988 SEK
  • Den norska kronan: 7.717.083 NOK

Suma/IBI

107 €

240 €

360 view


Hansson & Hertzell Realty