Lyxprojekt med alla tjänster i Fuengirola Spanien · Costa del Sol · Fuengirola

HH-PRIME-PA-50C 80m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 80m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2020
Orientering: Söder
Balkong: 33 m2
Avstånd till strand: 500 Meter
Avstånd till flygplatsen: 20 Km.
Avstånd till fritid: 0 Km.
Avstånd till golfbana: 4,5 Km.
Våning : 0
Lekplats för barn
Terrass
Hiss
Trädgård
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Havsutsikt
Fullt utrustat kök
Air Condition
Köksutrustning
Förråd
Automatisk port
Öppen Planlösning
Tennis
Garage
Dubbelglas
Tvättrum
Sydlig
Utsikt över pool
Fitness Club
Bottenplan
GYM
Gemensam Pool
Grönområden
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 eller 3 sovrum - 2 badrum - nära havet - lyxig nybyggnad - fullt utrustat kök - terrass - pool - privat parkering - säkerhet - SPA - tennis


Hansson & Hertzell presenterar stolt en lugn och fridfull livsstil i ett område med 24 timmars säkerhet, bra förbindelser, mindre än 400 meter från havet och i en miljö med utmärkta tjänster. Ett fantastiskt internationellt känt hotell, 3 restauranger (varav en med en Michelin-stjärna), spa, tennis, paddla, snabbköp, kaféer, tvättstuga etc. Strategiskt beläget mellan Malaga och Marbella, bara några minuter från Benalmadena och Fuengirola. Detta projekt erbjuder dig obegränsade möjligheter kompletterat med alla tjänster och faciliteter för att leva maximalt varje dag. Och hemma hittar du alltid den perfekta temperaturen tack vare luftkonditioneringssystemet för värme och kyla. Känn dig trygg med den pansrade entrédörren och njut av de bästa egenskaperna och finishen: golv och kakel från Porcelanosa, Hansgrohe kranar. Du kan också avsluta dagen med en middag på terrassen. I ditt fullt utrustade kök får du säkert gourmeträtter.

Alternativ med 3 sovrum från: 401 000 €


Fuengirola ligger på Costa del Sol och är en stad med en rik andalusisk smak som erbjuder en omfattande kuststräcka täckt av magnifika stränder. Denna stad i provinsen Málaga har en lång turisttradition och har ett brett utbud av tjänster och infrastruktur, som inkluderar golfbanor, ridcenter, fritidsparker, hotellkomplex och restauranger, för att inte glömma en betydande kalender med kulturella evenemang. Tillsammans med det har Fuengirola lyckats bevara många kvarlämningar kvar av folken som bebodde staden i antiken, såsom de romerska baden och villan eller det arabiska slottet Sohail. Vilken som helst av dess många restauranger och trottoarkaféer ger möjlighet att prova det lokala köket, vars stjärnprodukt är fisk.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 261.380 GBP
  • Ryska rubeln: 27.544.344 RUB
  • Schweiziska franc: 326.428 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.276.386 CNY
  • Dollar: 358.291 USD
  • Svenska kronor: 3.214.009 SEK
  • Den norska kronan: 3.125.712 NOK

Hansson & Hertzell Realty