Härlig tomt villa - Torre De La Horadada Spanien · Costa Blanca Syd · Pilar de la Horadada · Torre de la Horadada

HH-AW-TFSHO-146 66m2 87m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 66m2
Tomt: 87m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 1 Km.
Avstånd till flygplatsen: 61 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Våning : 0
Förråd
Tvättrum
Bottenplan
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Ingen Hiss!
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Terrass
Havsutsikt
Trädgård
Air Condition
Privat Takterrass
Suma/IBI/år årlig: 240
Föreningsavgifter/ år en gång i månaden: 300
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - 87m2 tomtträdgård - takterrass - förvaring - A / C - dubbelglas - havsutsikt - Sydöstra - gemensam pool - utrustat kök - balkonger


Vackert presenterad parhus villa belägen i Torre de la Horadada. Bestående av 2 sovrum och 2 badrum vardags- / matplats och ett fullt utrustat öppet kök. Den främre trädgården har en vacker ingång med en uteplats och en vinterträdgård. Nedervåningen kan du hitta en matsal med bra storlek i salongen och ett öppet kök och en bottenvåning. På övervåningen finns ett sovrum med inbyggda garderober med tillgång till balkongen. Master-sviten har tillgång till balkong med fin utsikt och ett familjebadrum. Den andra våningen är solariumsutrymmet som har inbyggd förvaring för tvättmaskin och torktumlare. Den här fastigheten ligger nära bekvämligheter och stranden.


Torrevieja ligger ca 45 km söder om Alicante och staden var ursprungligen en liten fiskeby som har vuxit till drygt 100.000 invånare. På sommaren ökar antalet dramatiskt,då många spanjorer har sina sommarställen här. Även många svenskar har bosatt sig dem senaste åren, då klimatet här är väldigt gynnsamt för personer med hud och lung problem samt reumatism. Tack vare att staden är belägen mellan två saltsjöar skapas här ett unikt mikroklimat som anses vara ett av världens bästa, enligt WHO. Torrevieja har långa och mycket populära badstränder som La Mata stranden i norr till Punta Prima i söder. Det är en livfull och kosmopolitisk stad med vackra torg, underbara promenadstråk och charmiga shoppinggator med bra restaurangutbud.

Välkommen till Hansson Hertzel och världens hälsosammaste land!


Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 129.437 GBP
  • Ryska rubeln: 13.640.171 RUB
  • Schweiziska franc: 161.650 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.127.284 CNY
  • Dollar: 177.429 USD
  • Svenska kronor: 1.591.602 SEK
  • Den norska kronan: 1.547.877 NOK

Suma/IBI

240 €

300 €

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder