Pittoreska finca - Catral Spanien · Costa Blanca Syd · Catral

HH-AW-TFSHO-144 180m2 5.000m2 3 3 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 180m2
Tomt: 5.000m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Söder
Avstånd till strand: 16 Km.
Avstånd till flygplatsen: 35 Km.
Avstånd till fritid: 2 Km.
Våning : 0
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
BBQ
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Sydlig
Grönområden
Terrass
Trädgård
Air Condition
Privat Takterrass
Förråd
Pool
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Lekplats för barn
Suma/IBI/år årlig: 356
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - 5000m2 tomt - pool - A / C - förvaring - parkeringsplats - verkstad - trädgård - grill - solarium - söder - bergsutsikt - bra läge


Exceptionell fristående villa belägen i Catral bestående av 3 sovrum och 3 badrum, varav ett är ett badrum, ett familjebadrum och det andra är utanför poolområdet. Köket är fullt utrustat med öppen planlösning, fastigheten är ljus och har mycket förvaring. Utanför kan du hitta ett duschrum och tvättstuga, garage och verkstad. Trädgården är vacker och välskött med mogna träd och blommor, det finns också mer mark på baksidan av fastigheten med tillräckligt med utrymme för att bygga ett separat hus. Missa inte den här möjligheten.


Den underbart rustika, riktiga spanska staden Catral. Det misslyckas aldrig med att värma hjärtans cockles när du kör ner den orange fodrade huvudgrenen. Själva staden är föremål för en viss utveckling men inte i den utsträckning du känner att du är mitt på en byggarbetsplats - mycket av utvecklingen är att förbättra platsen för de lokala invånarna vars kultur och familjevärden är avund för alla europeiska Land. Detta framgår tydligt i lördagskvällens sammanträden på torget och parkerna, särskilt under festivalsäsongen. De närliggande städerna Dolores och Almoradi erbjuder en förändring av landskap och några bra restauranger, men den största urbaniseringen i Europa, La Marina, ligger bara 10 minuter längs vägen. För en verkligt spansk semesterupplevelse är de vackraste stränderna 15 minuter bort i semesteranläggningen Guardamar.
Det finns en marknad varje dag i en av de omgivande städerna.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 177.455 GBP
  • Ryska rubeln: 18.700.234 RUB
  • Schweiziska franc: 221.616 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.545.470 CNY
  • Dollar: 243.249 USD
  • Svenska kronor: 2.182.035 SEK
  • Den norska kronan: 2.122.089 NOK

Suma/IBI

356 €