Lägenheter i närheten av Villamartin Golf Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Villamartin

HH-VIGA-A 92m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 92m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2019
Orientering: Söder
Balkong: 21 m2
Avstånd till strand: 3 Km.
Avstånd till flygplatsen: 54 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 1 Km.
Våning : 2
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Air Condition
Terrass
Förråd
Trädgård
Öppen Planlösning
Golvvärme
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Hiss
Bra område för uthyrning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - Villamartin Golf - 3000 € möbelkort! - Syd - fullt utrustat kök - A / C - vitvaror - golvvärme - garage - förvaring - hiss


Hansson & Hertzell presenterar stolt den här lägenheten, med en bebyggd yta på 92m2, och ligger i det lugna området Villamartin. Denna lägenhet består av 2 sovrum, 2 badrum, ett vardagsrum / matsal, ett stort kök med matlagningsö och vitvaror, en separat tvättstuga och en terrass i söderläge. Från denna terrass har du utsikt över de gemensamma poolerna och trädgårdarna. En av poolerna är uppvärmd så att du kan använda den året runt och anläggningen har idrottsanläggningar. Lägenheten har också en parkeringsplats i garaget och ett förråd ingår i priset. Lägenheten har ett luftkonditioneringssystem. Byggnaden är konstruerad för att maximera ingången för naturligt ljus inuti lägenheterna. Komplexet ligger nära Villamartín med alla dess bekvämligheter som köpcentret La Zenia Boulevard, stränderna i Orihuela Costa och Villamartín, golfbanorna Las Ramblas, Campoamor och Las Colinas.


Villa Martin är ett snabbt växande turistmål på södra Costa Blanca, strax väster om Torrevieja. Villa Martin har vuxit snabbt de senaste åren med många brittiska och andra nordeuropeiska som bosatte sig här för sina trevliga omgivningar och närheten till allt. Även om Villa Martin är något inåt landet ligger det inte långt från kusten med sina många fina stränder. Villa Martin Plaza är definitivt värt att spendera tid med. Detta är ett torg med ett svartvitt schackbrädemönster omgivet av butiker, barer, kaféer, banker och trevligaste restauranger. Under sommarvärmen dansas det ofta sent på nätterna. Många turister kommer till Villamartin eftersom det har tre mästerskapsbanor - Campoamor Golf, Las Ramblas Golf och Villa Martin Golf.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 157.765 GBP
  • Ryska rubeln: 157.765 RUB
  • Schweiziska franc: 191.208 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.313.867 CNY
  • Dollar: 196.732 USD
  • Svenska kronor: 1.951.419 SEK
  • Den norska kronan: 1.908.732 NOK

Hansson & Hertzell Realty