Lyxvillor i Ciudad Quesada Spanien · Costa Blanca Syd · Rojales · Ciudad Quesada

HH-RK-MARA-3 75m2 61m2 2 2 privat pool Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 75m2
Tomt: 61m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 8 Km.
Avstånd till flygplatsen: 38 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 3,5 Km.
Våning : 0
Sydlig
Air Condition
Grönområden
Förråd
Terrass
Pool
Trädgård
Öppen Planlösning
Golvvärme
Utsikt över pool
Bottenplan
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Solpaneler
Dubbelglas
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - lyxigt nybyggt - A / C - solenergi - utrustat kök - privat pool - privat parkering


Hansson & Hertzell presenterar stolt bostaden i Ciudad Quesada (Rojales). Denna urbanisering består av 16 villor med 3 sovrum vardera och 20 lägenheter med 2 sovrum vardera. De inkluderar luftkonditionering, elektriska fönsterluckor, möblerat kök, videointercom, konstgräs, inbyggda garderober och fiberoptisk och internetinstallation i vardagsrummet och sovrummen. I omgivningarna i denna stad kan du njuta av stränderna i Guardamar eller Torrevieja som Les Ortigues-stranden, El Moncayo-stranden eller La Mata-stranden. Några meter från urbaniseringen har du restauranger och stormarknader för alla behov. Å andra sidan kan du också komma i kontakt med naturen med naturparken Laguna de La Mata eller träna sport på de 4 golfbanorna, ridcentret, tennisbanorna etc. Lätt tillgång till flygplatserna, bara 30 minuters bilresa till flygplatserna i Alicante och Murcia-San Javier. Det är det nya konceptet att känna sig privilegierad i ett område av hög klass av bästa kvalitet.


Ciudad Quesada är en ovanlig stad eftersom den verkligen inte fanns förrän i början av 1970-talet när en spansk entreprenör som heter Justo Quesada Samper bestämde sig för att starta sin egen stad. Urbaniseringen växte och slutligen accepterades den som en riktig spansk stad. Ciudad Quesada är en populär plats där många människor bor hela året. Det har gott om butiker, barer och restauranger. Det har också en golfbana och vattenpark så det har sina egna unika attraktioner. Många prisbelönta sandblå flaggstränder ligger bara några minuters bilresa bort vid Guardamar del Segura. Urbaniseringen är väldesignad med bra anlagda detaljer. Utsikten är bra, inåt landet har du berg, landskapet runt Ciudad Quesada inkluderar apelsinlundar och Torreviejas saltsjöar.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 165.399 GBP
  • Ryska rubeln: 165.399 RUB
  • Schweiziska franc: 200.460 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.377.441 CNY
  • Dollar: 206.252 USD
  • Svenska kronor: 2.045.843 SEK
  • Den norska kronan: 2.001.090 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder