Villa · Nybyggnad IBIZA · Ref. HH-PRIME-COR-A

5.900.000€
Pris per m2 11.346€/m2

Villa · Nybyggnad IBIZA · Ref. HH-PRIME-COR-A

Beskrivning

Första linjens lyxiga golfvilla på Ibiza

Pris per m2 11.346€/m2
Byggd 520m2
Tomt 3.000m2
Sovrum 5
Badrum 5
Pool privat pool
Garage Privat

5 sovrum - lyxig nybyggnad - 1: a linjens golffastighet - nära Ibiza stad - golf och havsutsikt - oändlighetsbassäng - gästområde - avancerad säkrat område


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa signaturhem, som omfamnar denna äkthet i en magnifik, exklusiv och raffinerad privat egendom, oöverträffad på "White Island". Detta projekt är unikt i sin närhet till Ibiza stad och dess hamnar, samtidigt som det erbjuder lugn avskildhet och integritet i ett av de mest fantastiska och eftertraktade områdena på ön. Denna utveckling är inte bara exklusiv genom att den gränsar till och har utsikt över Roca Llisa golfbana, den har också kontrollerad åtkomst och enastående säkerhet och erbjuder alla premiumtjänster i ett avancerat säkrat område. Hela Ibiza hittar du inte en mer autentiskt utformad, exceptionellt utformad, prestigefylld utveckling som respekterar och integreras med sin naturliga miljö och omgivning och erbjuder förtrollande vyer.

Villa typ A har fem sovrum och spektakulär utsikt över golfen över två nivåer och en källare. Den huvudsakliga tillgången är genom den övre nivån som har en master svit och två sovrum. Den lägre nivån har ett rymligt vardagsrum som sträcker sig mot oändlighetsbassäng. På samma våning finns ett separat gästområde med två sovrum.

 Typ B villa med 4 sovrum i en nivå med garage för fyra bilar från € 3.300.000

 Typ C villa med 4 sovrum i en plan med stor källare och garage € 3.500.000

Varje villa har ett upphöjt läge med fantastisk panoramautsikt över både den orörda grönskan på golfbanan och tallskogarna bortom. Sekretess äventyras inte eftersom varje villa har fullständig, orubblig avskildhet. Varje fastighet ligger på en anlagd tomt på minst 1500 kvadratmeter med fullständig integritet från närliggande bostäder. Byggnadstätheten har hållits minimal så att varje villa på ett magiskt sätt samexisterar med sina skogsmarker i denna vackra och privilegierade miljö.


Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!


Egenskaper

Byggår: 2021
Sovrum: 5
Badrum: 5
Byggd: 520m2
Tomt: 3.000m2
Balkong: 172 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Våning : 0
Inbyggda garderober: 5
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 15 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 200 Meter
Förråd
Grönområden
Pool
Terrass
Öppen Planlösning
Trädgård
Golvvärme
Privat Takterrass
Garage
Utsikt över pool
Bra område för uthyrning
Källare
Övervaknings kameror
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Larmsystem
Automatisk port
Havsutsikt
Dubbelglas
Air Condition
Sydlig

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet