Moderna Frontline lägenheter i Lo Pagan Spanien · Costa Cálida · Lo Pagan

HH-GU-ELEG-1B 110m2 3 2 Frivillig
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 110m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 200 Meter
Avstånd till flygplatsen: 37 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 10 Km.
Våning : 1
Grönområden
Terrass
Larmsystem
Havsutsikt
Air Condition
Möbelpaket ingår !
Tvättrum
Hiss
Bra område för uthyrning
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2/3 sovrum - 2 badrum - Lyxig nybyggnad - frontlinje - Havsutsikt - Söderläge terrasser - Jacuzzi på terrassen - hiss - valfritt garage - Beläget vid den privilegierade Mar Menor


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa moderna frontlinje lägenheter med tillgång till hiss och privata terrasser mot stranden. Denna fantastiska nya utveckling av bara 10 rymliga lägenheter med 2 eller 3 sovrum är under uppbyggnad i kuststaden Lo Pagan. Perfekt beläget med ett centralt läge i staden, bredvid de populära Mar Menor-stränderna, restauranger, barer och kaféer. En kort 30-minuters bilresa till staden Cartagena och 35 minuter från nya Covera (Murcia International Airport). Dessa hem i signaturstil erbjuder en "överdimensionerad generös" känsla med 2 eller 3 sovrum, vardagsrum och matplats med öppen planlösning, täckta och öppna terrasser med fönster för hud och skjutfönster, glasridåer, 2 badrum (sovrum med eget badrum).

* Garageparkering och förråd finns som tillval

 Klicka här för alla våra fastigheter i detta område


Lo Pagan ligger på norra stranden av Mar Menor och har gått samman med San Pedro del Pinatar för att bli en storstad. Det ligger vid den naturliga lagunen skapad av La Manga-remsan, vid Medelhavet Costa Calida, vid norra gränsen till Murcia och Alicante. Staden är en fiskehamn, liksom en magnat för turism. Lo Pagan har en vacker strand, strandpromenad och liten småbåtshamn. Härifrån är utsikten över de avlägsna bergen, Medelhavet och Mar Menor och La Manga utmärkt. Stanna till tidig kväll för att njuta av den underbara solnedgången.

Under sommarmånaderna finns det en livlig tivoli bredvid marinan som ökar atmosfären vid havet. Själva staden har utmärkta sportanläggningar inklusive tennis och paddla. Hyr en cykel och njut av det lokala landskapet medan dus lövar lätt på de platta tysta vägarna. Löpare och vandrare kommer att njuta av strandpromenaden och stränderna för sin valda aktivitet. Centret har gott om butiker, butiker och banker. Det finns flera av barerna i staden som är livliga till de tidiga timmarna. Det finns också många lokala restauranger som erbjuder regionens fina rätter tillsammans med flera platser som erbjuder internationell mat. Slätten i Murcia är oerhört bördig och producerar ett brett utbud av färsk frukt och grönsaker, som utgör basingredienserna i regionens kök.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 298.425 GBP
  • Ryska rubeln: 298.425 RUB
  • Schweiziska franc: 328.324 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.381.894 CNY
  • Dollar: 339.610 USD
  • Svenska kronor: 3.671.222 SEK
  • Den norska kronan: 3.495.570 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty