Lyxig ny takvåning i Villamartin Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Villamartin

HH-NAVA-VA-3-3-1 90m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 90m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Orientering: Sydöst
Balkong: 23 m2
Takterrass: 86 m2
Avstånd till strand: 3,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 52 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 200 Meter
Våning : 3
Förråd
Automatisk port
Öppen Planlösning
Dubbelglas
Golvvärme
Sydlig
Garage
Grönområden
Tvättrum
Terrass
Utsikt över pool
Trädgård
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Hiss
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Källare
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - Nybyggnad - Takterrass - Villamartin Golf - Garage - Gemensam pool - Terrass - Anpassning - Privat jacuzzi


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa lyxiga lägenheter med 3 sovrum och 2 badrum. Lägenheterna på bottenvåningen har privata trädgårdar och takvåningen har en privat takterrass med jacuzzi. Alla lägenheter har sin privata parkeringsplats i källaren. Du har möjlighet att göra ett större vardagsrum och göra fastigheten till en lägenhet med 2 sovrum. Du har möjlighet att skräddarsy fastighetens interiör genom att välja golvplattor, köksplattor och skåp, badrum, snickeri etc. De gemensamma utrymmena har trädgårdar, lekplatser, pooler och jacuzzi. Detta gör utvecklingen till en idealisk plats att njuta av året runt. Komplexet ligger i närheten av restauranger, stormarknader, banker etc. Mycket nära det populära köpcentret Zenia Boulevard. Bara 3 km till den fina stranden la Zenia. Dessutom hittar du fyra golfbanor inom några minuters bilresa, inklusive den prisbelönta Las Colinas Golf and Country Club.

Första våningen lägenhet med stor terrass från € 169.900

Klicka här för att se alla våra fastigheter i detta område


Villamartin är ett snabbt växande turistmål på södra Costa Blanca, strax väster om Torrevieja. Villamartin har vuxit snabbt de senaste åren med många brittiska och andra nordeuropéer som bosatte sig här för sina trevliga omgivningar och närheten till allt. Även om Villamartin ligger något inåt landet ligger det inte långt från kusten med sina många fina stränder. Villamartin Plaza är definitivt värt att spendera tid med. Detta är ett torg med ett svartvitt schackbräde mönster omgivet av butiker, barer, kaféer, banker och de trevligaste restaurangerna. Under sommarvärmen dansas det ofta sent på nätterna. Många turister kommer till Villamartin eftersom det har tre mästerskapsbanor - Campoamor Golf, Las Ramblas Golf och Villamartin Golf.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 246.748 GBP
  • Ryska rubeln: 246.748 RUB
  • Schweiziska franc: 301.061 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.044.172 CNY
  • Dollar: 301.061 USD
  • Svenska kronor: 3.041.196 SEK
  • Den norska kronan: 2.958.227 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty