Nya lägenheter med två sovrum Javea Spanien · Costa Blanca Nord · Javea

HH-TW-ESS-B1-5 68m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 68m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Sydöst
Balkong: 5 m2
Avstånd till strand: 900 Meter
Avstånd till flygplatsen: 97 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Våning : 0
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Nära strand
Underjordisk parkering
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Air Condition
Sydlig
Förråd
Fitness Club
Öppen Planlösning
GYM
Garage
Grönområden
Tvättrum
Terrass
Utsikt över pool
Gemensam Pool
Lekplats för barn
Hiss
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum - 2 badrum - nybyggd lyx - gemensamma pooler - privat garage - luftkonditionering - kök - nära stranden


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta bostadsområde bestående av lägenheter med 2 och 3 sovrum. Alla bostäder är byggda och avslutade med högkvalitativa material. De gemensamma utrymmena består av pooler (vuxna och barn) och trädgårdar, vilket skapar en vacker miljö där du kan njuta av komfort och avkoppling. Husen har 2 badrum, öppet kök och vardagsrum. De stora terrasserna är integrerade i det ljusa vardagsrummet tack vare de stora fönstren. Varje hus har en underjordisk parkeringsplats. Bostäderna har en kanaliserad luftkonditionering och värmesystem, ett fullt utrustat kök med ugn och mikrovågsugn, en keramikhäll och fläkt.

Dessa nybyggda lägenheter ligger 650 meter från busstationen och bara 15 minuters promenad till stränderna i Jávea och småbåtshamnen. Gående har också tillgång till alla typer av tjänster: stormarknader och marknader, banker, restauranger och kaféer, gym, skolor (offentliga och internationella) och postkontor.

Lägenhetspriserna för tre sovrum börjar på € 220.000

Takvåningens priser börjar på € 285.000

Klicka här för att se alla våra fastigheter i detta område


Javea är en liten, historisk stad, fri från höghus som erbjuder en avkopplande semesteratmosfär. Lokalbefolkningen är vänlig och vänlig. Det rena, varma, blå Medelhavet rinner runt de vackra stränderna och vikarna som Javea har att erbjuda. Med sitt mångfald av landskap, allt från sandkustar till robusta bergsområden, dess milda klimat året runt, dess noggranna planeringspolicy och omfattande turistfaciliteter, är Javea en juvel på Costa Blanca, som kombinerar skönhet och moderna faciliteter med charmen av forntida fiskeby. I stadens centrum säljer den täckta inomhusmarknaden alla slags fantastiska färska lokala råvaror: frukt, grönsaker, kött och färsk fisk tas upp från hamnen varje dag. Arenal-området erbjuder en vacker strandbukt med palmer och lekplatser för barn. Viken är inramad av strandpromenaden med sitt underbara urval av barer och restauranger som erbjuder nationella och internationella specialiteter.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 148.951 GBP
  • Ryska rubeln: 148.951 RUB
  • Schweiziska franc: 181.738 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.233.978 CNY
  • Dollar: 181.738 USD
  • Svenska kronor: 1.835.838 SEK
  • Den norska kronan: 1.785.753 NOK

Hansson & Hertzell Realty