Lyxiga marksplan lägenhet i La Zenia Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · La Zenia

HH-EB-EM-ZENIABEACHII-27 95m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 95m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Balkong: 67 m2
Våning : 2
Förråd
Öppen Planlösning
Garage
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Nära strand
Grönområden
Terrass
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

Hansson och Hertzell är stolta över att meddela denna nyckelfärdiga nybyggnad i La Zenia

Residential La Zenia Beach II har 3 våningar och 32 fastigheter. Lägenheterna på första våningen innehåller 2 eller 3 sovrum, 2 badrum och vardagsrum med öppet kök. Du kommer att få tillgång till terrassen från vardagsrummet där du kan njuta av underbar utsikt över havet. Denna bostad räknas med gemensam pool, även underjordisk parkering och ett gemensamt gym.

 Det ligger i La Zenia, nära flera golfbanor, ett välkänt kommersiellt centrum och bara 10 minuter från havet.

La Zenia Beach II är vårt nya lyxbostad som vi bygger i La Zenia. Det ligger mellan en golfbana och köpcentret La Zenia Boulevard. Det kommer att vara ett gated lyxbostad med gröna områden, gemensamma pooler och parkeringsplatser. Alla hus har alla bekvämligheter för att göra ditt liv enklare som hiss, förråd och förinstallation av luftkonditionering. Bottenvåningarna kommer att ha en privat trädgård medan de övre våningarna har ett privat solarium.

La Zenia är en härlig stad i Orihuela Costa. Det ligger väldigt nära Torrevieja och har mycket bra förbindelser med motorväg A-7. Det har fantastiska stränder med vit sand och klart blått vatten. Den fantastiska atmosfären i området gör det möjligt att bada, sola och utöva alla typer av nautiska sporter hela året. Det är en utmärkt plats att njuta av Medelhavet. Det är en idealisk plats att tillbringa semestern och den perfekta platsen att bo hela året. Området har alla typer av tjänster som barer, restauranger, stormarknader, köpcentra, medicinska centra, golfbanor….

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 236.648 GBP
  • Ryska rubeln: 236.648 RUB
  • Schweiziska franc: 286.812 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.970.800 CNY
  • Dollar: 295.098 USD
  • Svenska kronor: 2.927.129 SEK
  • Den norska kronan: 2.863.098 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty