Lyxvillor nära Benidorm i Finestrat Spanien · Costa Blanca Nord · Finestrat

HH-SAL-HILLF-1 137m2 402m2 3 3 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 137m2
Tomt: 402m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2021
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 5.4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 51 Km.
Avstånd till fritid: 1 Km.
Avstånd till golfbana: 4 Km.
Våning : 0
Förråd
Grönområden
Pool
Terrass
Öppen Planlösning
Trädgård
Golvvärme
Privat Takterrass
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Smart Home System
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Havsutsikt
Dubbelglas
Air Condition
Sydlig
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3 badrum - lyxig nybyggnad - privat pool - havsutsikt - takterrass - hemautomation - nära golf


Hansson & Hertzell presenterar stolt ett nytt projekt med villor i balkongen i Finestrat-området. Det ligger nära Benidorm och med panoramautsikt över havet och på berget "Puig Campana". I detta projekt kan du njuta av lugn och natur. Bredvid den charmiga byn "Finestrat" och bara 6 minuter från temaparken "Terra Mitica". Alicante - Elche flygplats ligger 57 km från villorna.

Ett unikt projekt med högkvalitativa enskilda villor. Villorna består av 137 m2 med 402 m2 tomter och privat pool. Breda och ljusa hus med 3 sovrum och 3 badrum. Den moderna dekorationsstilen kommer med sten- och träelement. Du har många alternativ för att anpassa din villa. Det öppna utrymmet och fönstren från golv till tak på bottenvåningen säkerställer att du får lite sol i ditt hus hela tiden på dygnet! Det skapar en spektakulär plats att arbeta, titta på en film eller bara koppla av. Det öppna köket levereras med moderna möbler och praktisk distribution. Stora fönster ger en frisk havsbris genom den blomstrande trädgården och poolen. Solarium på övervåningen har 360 ° utsikt över havet och bergen.

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område


Byn Finestrat och badorten Cala Finestrat ligger båda i Marina Baixa-regionen på Costa Blanca, nära angränsande Benidorm. Byn ligger inbäddat vid bergssidan av Puig Campana och ger underbar utsikt över bergen och ut till kusten och Medelhavet. Den charmiga byn har en typisk morisk känsla med färgglada målade hus och smala kullerstensgator. Puig Campana Golf, Sierra Cortina Golf och Villaitana Golf ligger några minuter bort, liksom centrum av Benidorm och dess vackra strand Poniente. Temaparker som Tierra Mitica där du kan njuta av din fritid med familjen och vännerna kan nås inom en kort bilresa. Det finns en utmärkt förbindelse med AP7 och N332, så enkelt kan du gå till platser som Altea, Calpe, Villajoyosa eller Alicante. Den internationella flygplatsen i Alicante ligger 35 minuters bilresa bort.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 419.859 GBP
  • Ryska rubeln: 419.859 RUB
  • Schweiziska franc: 508.860 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.496.581 CNY
  • Dollar: 523.562 USD
  • Svenska kronor: 5.193.293 SEK
  • Den norska kronan: 5.079.690 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder