MODERNT RADHUS TORRETA FLORIDA Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · Torreta Florida

HH-EB-EGI-VT1135 135m2 176m2 3 3
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 135m2
Tomt: 176m2
Kök : 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Sydväst
Trädgård
Privat Takterrass
Modern
Air Condition
Förråd
Öppen Planlösning
Möblerat
Bra område för uthyrning
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Terrass
renoverat
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

Hansson och Hertzell är stolta över att kunna presentera detta underbara fyrhus i Torrevieja.

Utmärkt halvnytt fyrtypshus i Torreta Florida med en tomt på 176 m2 och 135 m2 byggd, det är fördelat på 3 sovrum och 3 badrum, förråd och garage. Huset har alla extra att flytta in omedelbart, det har också en helt färdig källare med utrustat kök, förråd, badrum och det finns också en vinkällare av naturligt trä. Källaren har 5 belysningszoner. Alla trappor är gjorda av marmor.

På bottenvåningen har det ett rymligt vardagsrum, en inglasad terrass att njuta av under vintermånaderna, luftkonditionering, ett fullt utrustat separat kök med tillgång till uteplatsen, två sovrum med garderober och ett badrum.
Första nivån har ett dubbelrum med inbyggda garderober, två med eget badrum med dusch och stort solarium där du kan hitta poolen.

Fastigheten säljs som ses på bilderna, fullt möblerad, inklusive apparater. Hus utrustat med elektriska fönsterluckor. Smart hem säkerhetslarmsystem (öppnar dörrar och grindar från fjärrkontrollen).
Nära Mercadona Supermarket eller några minuter med bil från det kommersiella området Torrevieja, kan du njuta av butiker, barer, stormarknader och andra aktiviteter som underlättar kul och nödvändigheter utan att behöva resa långa kilometer. Bara 3 minuter med bil från de bästa stränderna.

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 296.870 GBP
  • Ryska rubeln: 296.870 RUB
  • Schweiziska franc: 359.800 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.472.330 CNY
  • Dollar: 370.195 USD
  • Svenska kronor: 3.672.025 SEK
  • Den norska kronan: 3.591.700 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty