Lyxvilla med havsutsikt i Benissa Spanien · Costa Blanca Nord · Benissa

HH-VAPF-GALE-LEN-FA012 667m2 1.376m2 3 4 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 4
Byggd: 667m2
Tomt: 1.376m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Sydöst
Avstånd till strand: 2,5 Km.
Avstånd till flygplatsen: 82 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 6 Km.
Våning : 0
Fullt utrustat kök
Larmsystem
Köksutrustning
Havsutsikt
Automatisk port
Förråd
Dubbelglas
Pool
Sydlig
Öppen Planlösning
Grönområden
Garage
Terrass
Tvättrum
Trädgård
Utsikt över pool
Privat Takterrass
Bottenplan
Modern
Bra område för uthyrning
Utsikt över berg
Källare
Nära strand
Elektriska fönsterluckor
Underjordisk parkering
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 4 badrum - lyxig nybyggnad - havsutsikt - parkeringsplats - lagring - vitvaror - bra läge nära stranden


Hansson & Hertzell presenterar stolt ett exklusivt och häpnadsväckande projekt för tomt nr 12 i Racó de Galeno, en idealisk plats för naturälskare, som kommer att kunna njuta av utsikten över Peñón de Ifach och Medelhavet. En design som sticker ut för sin noggranna distribution, avsedd att förstärka föreningen mellan interiör och exteriör, och glasväggar som kan döljas bort för att skapa öppna utrymmen som gör hemmet roligare. Distributionen på en våning ger hemmet ökad komfort, spridd mellan två vingar, ett med tre dubbelrum, var och en med eget badrum, och den andra med gemensamma utrymmen, ett rymligt kök, vardagsrum, matplats, badrum, etc.

Bottenvåningen har ett stort utrymme som kan vara avsett för en mängd olika användningsområden, från att skapa ett pensionat, till ett underhållningsrum/bio, ett gym, etc. Med fördelen att vara direkt tillgänglig från huvudnivån. Detta område inkluderar också en parkering och lagringsutrymme. Designen och uppmärksamheten på detaljer återspeglas i både inre och yttre utrymmen, med ett vettigt urval av täckta element med en träinspirerad finish. Panelerade väggar tillåter ljus att passera genom samtidigt som de ger en känsla av komfort. Plantera, en glasvägg vid poolen med direkt utsikt över havet och tusentals andra detaljer som inbjuder dig att leva och njuta av Racó de Galeno.

Klicka här för alternativet med 4 sovrum

 Klicka här för fler lyxprojekt från denna utvecklare


Benissa ligger mot den norra änden av Costa Blanca. Staden är liten, men förtrollande med sin medeltida arkitektur och charmiga torg. Utsikten över Medelhavet, vädret, vild natur, ljusets kvalitet, städernas arkitektur; Benissa förför dig. Den historiska delen av Benissa är mycket välbevarad och har bibehållit sin medeltida karaktär med vita väggar, fönstergaller, heraldiska sköldar och blommor som hänger på balkongerna. Calle Desamparados är ett utmärkt exempel på den medeltida karaktären i den historiska stadsdelen. Kuststräckan mellan Calpe och Moraira är hem för ett antal tysta, avkopplande vikar. Platser att besöka inkluderar den pittoreska staden Denia och strandstäderna Javea, Moraira och Calpe. Terra Mitica ligger mindre än 30 minuter bort och är en fantastisk dag ute för hela familjen.

Det finns många fina, utmanande golfbanor i området: Seve Ballesteros utformade mästerskapsbana på Oliva, eller prova läckerheterna på banan vid Javea. Det finns massor av val, alla inom en timmes bilresa från Benissa.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 1.532.070 GBP
  • Ryska rubeln: 1.532.070 RUB
  • Schweiziska franc: 1.869.300 CHF
  • Kinesiska yuan: 12.692.340 CNY
  • Dollar: 1.869.300 USD
  • Svenska kronor: 18.882.900 SEK
  • Den norska kronan: 18.367.740 NOK

Hansson & Hertzell Realty