Lyxutrustade lägenheter nära Denia Spanien · Costa Blanca Nord · Denia · Montana De La Sella

HH-VAPF-GSLS-DBA03 132m2 3 2 gemenskap Privat
Sovrum: 3
Badrum: 2
Byggd: 132m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Sydöst
Balkong: 111 m2
Avstånd till strand: 8 Km.
Avstånd till flygplatsen: 101 Km.
Avstånd till fritid: 1 Km.
Avstånd till golfbana: 2 Km.
Våning : 1
Underjordisk parkering
Larmsystem
Fullt utrustat kök
Havsutsikt
Köksutrustning
Air Condition
Automatisk port
Förråd
Dubbelglas
Öppen Planlösning
Sydlig
Golvvärme
Fitness Club
Garage
GYM
Tvättrum
Grönområden
Utsikt över pool
Terrass
Gemensam Pool
Trädgård
Lekplats för barn
Jacuzzi
Hiss
Gated Community
Bra område för uthyrning
Modern
Övervaknings kameror
24 Hour Security
Elektriska fönsterluckor
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 2 badrum - nybyggd lyx - flera pooler - havsutsikt - golvvärme - vitvaror ingår - luftkonditionering - hemautomation - gemensamt hälsoavdelning


Hansson & Hertzell presenterar stolt dessa lyxiga lägenheter med 3 sovrum, alla med tillgång till en terrass för att njuta av ljuset och Medelhavet. De njuter av ett kök öppet mot vardagsrummet som utökas med verandan på terrassen, små detaljer som gör dessa lägenheter unika. Att känna dig omfamnad, sitta på terrassen och njuta av underbar utsikt över havet, bredvid en exceptionell golfbana, är vad som väntar på dig i La Sella.

Utrustad med golvvärme, kanaliserad varm-kall luftkonditionering, tappvarmvattenproduktion med det mycket energieffektiva hybrid Ecodan-systemet, förstklassiga apparater ingår, teknisk belysning, larm, ventilationssystem, hemautomation och hiss.

Det perfekta komplementet till dessa underbara lägenheter är deras gemensamma utrymmen, utrymmen att koppla av, njuta av utomhus, med flera utomhuspooler, trädgårdar och välbefinnande i varje byggnad. Förutom övervakning dygnet runt på orten, en 27-håls golfbana designad av José María Olazabal, ett femstjärnigt Marriott La Sella-hotell med spa, gym, restauranger, lyx för några privilegierade.

Klicka här för alla våra fastigheter i detta område


Denia är en härlig, kosmopolitisk stad som ligger längs Medelhavskusten, där solen skiner nästan hela året. Klimatet med milda temperaturer och 20 km sandstränder och klippiga vikar gör Denia till en idealisk plats för familjesemester. Beläget 110 kilometer från Alicante flygplats, (cirka 1 timme 20 minuter) och 95 km från staden Valencia. Staden vetter mot nordost och ser ut över havet mot Balearerna. Denia har en sofistikerad infrastruktur, med en småbåtshamn som erbjuder 546 förtöjningar och ett komplett utbud av tjänster. Norr om staden finns stränder med fin sand och grunt vatten. I söder ligger en serie små vikar längs den klippiga kusten, känd som Les Rotes, som är ett paradis för fiskare och dykare.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 381.690 GBP
  • Ryska rubeln: 381.690 RUB
  • Schweiziska franc: 462.600 CHF
  • Kinesiska yuan: 3.178.710 CNY
  • Dollar: 475.965 USD
  • Svenska kronor: 4.721.175 SEK
  • Den norska kronan: 4.617.900 NOK

Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder