Soligt Hörnradhus i Torrevieja Spanien · Costa Blanca Syd · Torrevieja · San Luis

HH-EB-MAY-8452 60m2 100m2 2 1 gemenskap
Sovrum: 2
Badrum: 1
Byggd: 60m2
Tomt: 100m2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Förråd
Öppen Planlösning
Möblerat
Gemensam Pool
Bra område för uthyrning
BBQ
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Terrass
Modern
Air Condition
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

Hansson och Hertzell är stolta över att kunna marknadsföra denna imponerande parhusvilla i det charmiga bostadsområdet Jardin del Mar, Torrevieja.

Jardin del Mar är bekvämt beläget, köpcentret Habaneras, liksom stadens främsta Carrefour, ligger inom fem minuters promenad från huset, det finns också en busshållplats med bussar till centrum några steg från bostaden . Naturligtvis finns det många restauranger och barer att välja mellan. Stränderna La Mata, Los Locos och el Cura ligger också inom fem minuters bilresa.

Huset är en parhus hörnvilla. Den har en vacker tomt med mycket avskildhet och en grillplats, den består av två dubbelrum, amerikanskt kök, vardagsrum och badrum. Du har också nytta av en fantastisk privat solterrass där ett tredje sovrum kan byggas eller helt enkelt användas för att sola!

Bostaden är mycket välskött, har vackra grönområden och en fantastisk pool med naturligt gräs.

Det är den perfekta casita för alla som vill flytta till staden eller helt enkelt använda den som ett fritidshus. Platsen är imponerande eftersom du inte skulle behöva en bil under din vistelse om du inte vill gå till stranden, i så fall kan du ta bussen eller bara gå av på två minuter.

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 95.286 GBP
  • Ryska rubeln: 95.286 RUB
  • Schweiziska franc: 110.266 CHF
  • Kinesiska yuan: 768.353 CNY
  • Dollar: 114.643 USD
  • Svenska kronor: 1.185.279 SEK
  • Den norska kronan: 1.139.840 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty