Ikonisk nybyggnad i Valencia Spanien · Valencia · Canet d'En Berenguer

HH-SAC-CAN-AX2N-8 60m2 2 2 gemenskap Privat
Sovrum: 2
Badrum: 2
Byggd: 60m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 2
Parkeringsplatser: 1
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Orientering: Nordost
Balkong: 23 m2
Avstånd till strand: 800 Meter
Avstånd till flygplatsen: 36 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Våning : 8
Utsikt över berg
Terrass
Trädgård
Källare
Gemensam Takterrass
Övervaknings kameror
Jacuzzi
Nära strand
Gated Community
Larmsystem
Elektriska fönsterluckor
Modern
Havsutsikt
Underjordisk parkering
24 Hour Security
Förråd
Fullt utrustat kök
Öppen Planlösning
Köksutrustning
Golvvärme
Automatisk port
Garage
Tennis
Tvättrum
Valfritt garage
Utsikt över pool
Dubbelglas
Gemensam Pool
Sydlig
Lekplats för barn
Fitness Club
Hiss
GYM
Bra område för uthyrning
Grönområden
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

2 sovrum & badrum - lyxigt nybyggt - garage och förråd - stora terrasser - gemensamma pooler - nära stranden - paddeltennisbanor


Hansson & Hertzell presenterar stolt detta 20 våningar höga bostadshus med sina två ikoniska byggnader i Canet d'en Berenguer (Valencia, Spanien). De är hem för lägenheter med 1 till 4 sovrum och terrass. De finns i en mängd olika typer och priser, men alla högt utrustade med garage och förråd ingår i priset. Byggnaden har ett hållbart varumärke och uppfyller de maximala energieffektivitetsåtgärderna och de senaste framstegen inom hemautomation. Komplexet är redan erkänt och anges som ett riktmärke vid Valencias kust.

Båda tornen förenas av en betongpergola som kröner strukturen. Denna spektakulära bostadsutveckling har mer än 7600 m2 exklusiva gemensamma utrymmen, 800 m2 pooler, inklusive en infinitypool på 20: e våningen med den bästa panoramautsikten över staden. Det är bara 25 minuter från centrala Valencia och ett steg från havet. Leverans planerad till fjärde kvartalet 2022.

Klicka här för Premium lägenheter


Canet d ́En Berenguer ligger mellan städerna Valencia och Castellón, med bekväm och snabb åtkomst till dem, och erbjuder dig flera miljöer prickade med kontraster. Från lummiga berg för vandring och äventyr, till fina sandstränder intill hamnar. Närheten till staden Valencia ger direkt tillgång till epicentrum för den renaste medelhavskärnan. Valencia är en kosmopolitisk och öppen plats, där tradition och avantgarde sameksisterar, konstnärers vagga, fest och färg. Med de bästa butikerna för att köpa färsk mat, charmiga stadsdelar att gå runt och platser att njuta av kulturen och konsten i alla dess uttryck. Canet presenterar sitt bästa ansikte framför havet; förutom ditt erbjudande gastronomiskt finns det mer än 300 soldagar om året och dess kilometerstränder med turkos och rent vatten. Du kan njuta av golf som en sport med en medelhavstradition, med mer än 7 fält; alla inom ett avstånd på mindre än 50 minuter.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 138.637 GBP
  • Ryska rubeln: 138.637 RUB
  • Schweiziska franc: 160.432 CHF
  • Kinesiska yuan: 1.117.920 CNY
  • Dollar: 166.800 USD
  • Svenska kronor: 1.724.528 SEK
  • Den norska kronan: 1.658.416 NOK

360 view