Kvalitetsvilla i Campoamor i Orihuela Costa Spanien · Costa Blanca Syd · Orihuela Costa · Campoamor

HH-AY-GEM-31 134m2 500m2 4 3 privat pool Privat
Sovrum: 4
Badrum: 3
Byggd: 134m2
Tomt: 500m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 4
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Avstånd till strand: 300 Meter
Avstånd till flygplatsen: 50 Km.
Avstånd till fritid: 200 Meter
Avstånd till golfbana: 5 Km.
Terrass
Förråd
Trädgård
Pool
Privat Takterrass
Öppen Planlösning
Gated Community
Golvvärme
Modern
Garage
Tvättrum
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
BBQ
Nära strand
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Dubbelglas
Sydlig
Havsutsikt
Grönområden
Air Condition
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3-4 bäddar och badrum — nybyggd lyx — privat pool  — framträdande plats  — takterrass — nära stranden  — utrustad


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna lyxvilla i Dehesa de Campoamor, Orihuela Costa. Denna mycket lyxiga villa ligger på en inhägnad tomt på 500 m2 i hjärtat av Costa Blanca, passionerat byggd med de bästa materialen av högsta kvalitet och designad för ett harmoniskt liv i ett utmärkt läge. Villorna är utvecklade i två våningar, med en bebyggd yta från 134m2 och en inhägnad tomt på 500m2. Du kan njuta av en designvilla med olika layoutalternativ, med 3 eller 4 sovrum. Villan har dessutom ett öppet kök med frukostbar, stor öppen matsal och stor terrass, privat pool och takterrass. Alla är utförda med de bästa egenskaperna, både vad gäller konstruktion och finish, med förinstallation av luftkonditionering, solpaneler med ackumulator.

Denna vackra nybyggda designvilla ligger i bostadsområdet Dehesa de Campoamor mycket nära alla bekvämligheter, kustområde och stränder, shoppingcentret La ZENIA bara 10 minuter. Inom 5 km hittar vi flera golfbanor som åtnjuter internationellt erkännande, såsom Las Colinas Golf, Villamartín eller La Ramblas.

Klicka här för fler egenskaper från denna utvecklare


La Dehesa de Campoamor ligger i Valencia, intill naturparken Sierra de Escalona. Dess hem är öppna för miljön och naturen, vilket ger dess invånare en exceptionell känsla av lugn och ro. Detta kompletteras av den spektakulära bilden som erbjuds av 16 kilometer stränder med vit sand blandat med gröna tallskogar och omfattande skogsområden. Omgiven av vackra stränder som La Zenia, Cabo Roig, Mil Palmeras eller Punta Prima, har Dehesa de Campoamor 2 500 meter av en kustlinje uppdelad i tre stränder med fin vit sand. La Glea-stranden, den som tar emot flest besökare och är utrustad med alla tjänster för älskare av vattensporter. Chiringuitos och restauranger gör denna strand till den mest livliga och kosmopolitiska i området. Barranco Rubio-stranden, lugnare vatten med mindre djup och vågor, perfekt för att njuta av en lugnare miljö. Och slutligen stranden Aguamarina, tidigare en jungfrulig vik och nu den tystaste. La Dehesa de Campoamor lämnar inte heller fritidsutbudet åt sidan. I urbaniseringen kan du njuta av ett fantastiskt kulturellt, sportigt och socialt utbud, med en mängd faciliteter och närhet till många städer som utökar vårt utbud för att slutföra vår semesteraktivitet.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 563.169 GBP
  • Ryska rubeln: 563.169 RUB
  • Schweiziska franc: 651.705 CHF
  • Kinesiska yuan: 4.541.201 CNY
  • Dollar: 677.573 USD
  • Svenska kronor: 7.005.356 SEK
  • Den norska kronan: 6.736.797 NOK

360 view


Hansson & Hertzell Realty

Liknande bostäder