Villa · Försäljning Marbella · Ref. HH-INLU-CHAP5

2.590.000€
Pris per m2 5.534€/m2

Villa · Försäljning Marbella · Ref. HH-INLU-CHAP5

Beskrivning

Lyxig byggd villa till salu i Marbella

Pris per m2 5.534€/m2
Byggd 468m2
Tomt 1.182m2
Sovrum 5
Badrum 6
Pool privat pool
Garage Privat

5 sovrum - 6 badrum - nybyggt - populär urbanisering - nära havet - golvvärme - stor veranda - gästlägenhet - stort garage - nära golfbana


Hansson & Hertzell presenterar stolt denna unika möjlighet med ett stort prisfall. Det är en fantastisk och lyxig, nybyggd villa (2016), belägen i en av de mest prestigefyllda urbaniseringarna i Marbella - Hacienda Las Chapas.

Urbaniseringen med 24 timmars bevakning i samhällsområdet med konstant patrullering av alla gator. Denna villa erbjuder ett utmärkt läge, bara 30 minuters bilresa från Malaga flygplats och bara 10 minuter från Marbellas centrum med bil. Det ligger mycket kort avstånd från havet, restauranger, apotek, affärer etc. Det finns också enkel tillgång till motorvägen.

Denna villa är fördelad på 3 våningar. Hela huset har golvvärme, inklusive alla badrum. Under de kallare dagarna är huset varmt och mysigt. Entréplanet består av en stor hall, ett stort vardagsrum-matsal, ett fullt utrustat kök, 1 sovrum med eget badrum, 1 gästtoalett, en stor veranda/terrasser där du kan njuta av morgonsolen medan du tar en kopp kaffe eller middag varma sommardagar.

Den första våningen är fördelad i 2 mycket rymliga sovrum (alla med eget badrum). Varje rum har tillgång till sin egen terrass med vacker öppen delvis havsutsikt.
Ett av sovrummen har även tillgång till altan/takterrass. Bottenvåningen har flera förråd, tvättstuga, garage med plats för minst 3 bilar, klädkammare, 1 toalett och en separat gästlägenhet som har egen ingång från utsidan.

Gästlägenheten har 1 sovrum, 1 badrum, vardagsrum. Vardagsrummet har även alla anslutningar förberedda för installation av köket.
Varje rum i huset har individuella luftkonditioneringsenheter installerade.

Varmvattnet i hela huset värms upp av energi från solpaneler och fördubblas genom drift av en gaspanna. Det finns ett extra filter för vattenrening. All inglasning i huset är vandalsäker. Köket är utrustat med moderna apparater med gasspis.

Klicka här för andra egenskaper av detta slag

Klicka här för alla våra fastigheter i Marbella


Marbella är välförtjänt en av Costa del Sols främsta destinationer. Dess utmärkta klimat, stränder, naturliga omgivningar och dess stora sportanläggningar är bara några av de otaliga attraktionerna som denna stad vid Málagakusten erbjuder. Ett tydligt bevis på den höga kvaliteten på dess infrastruktur är Puerto Banús, en av de mest emblematiska platserna i Marbella. Dessutom är det känt som ett golfparadis. Ett dussin magnifika banor tillåter golfaren att spela sporten innan den ovanliga bakgrunden som havet och bergen erbjuder.

Från Cabopino till Guadalmina erbjuder Marbella besökaren 26 kilometer av vacker kustlinje med en rad soldränkta stränder utrustade med alla typer av tjänster, som inkluderar moderna hotell, bostadskomplex, butiker och restauranger. Den historiska delen av staden, som ligger vid en vacker vik, skyddar vackra hörn av en typisk andalusisk smak, med vitkalkade hus och apelsinträd. En idealisk miljö för att prova något av de läckra recepten från det lokala köket.

Välkommen till Hansson & Hertzell och världens hälsosammaste land!

Egenskaper

Byggår: 2016
Sovrum: 5
Badrum: 6
Byggd: 468m2
Tomt: 1.182m2
Balkong: 97 m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Kök : 1
Avstånd till strand: 1,2 Km.
Avstånd till flygplatsen: 53 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 2,5 Km.
Havsutsikt
Sydlig
Air Condition
Grönområden
Förråd
Terrass
Pool
Trädgård
Golvvärme
Privat Takterrass
Garage
Gated Community
Tvättrum
Modern
Utsikt över pool
24 Hour Security
Bottenplan
Solpaneler
Bra område för uthyrning
Balkong
Utsikt över berg
Integritet
Källare
Kust
Nära strand
Gas centralvärme
Fullt utrustat kök
Solpaneler
Dubbelglas

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
WhatsApp
Ring mig om denna fastighet