Lyxvilla på Marquesa Golf i Quesada Spanien · Costa Blanca Syd · Rojales · Ciudad Quesada

HH-URBES-MACARENA-16 106m2 265m2 3 4 privat pool Privat
Sovrum: 3
Badrum: 4
Byggd: 106m2
Tomt: 265m2
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Parkeringsplatser: 2
Energi~~POS=TRUNC: Pågående
Byggår: 2018
Balkong: 48 m2
Avstånd till strand: 7 Km.
Avstånd till flygplatsen: 30 Km.
Avstånd till fritid: 300 Meter
Avstånd till golfbana: 100 Meter
Elektriska fönsterluckor
Fullt utrustat kök
Köksutrustning
Automatisk port
Dubbelglas
Sydlig
Grönområden
Larmsystem
Terrass
Air Condition
Trädgård
Förråd
Privat Takterrass
Pool
Öppen Planlösning
Golvvärme
Utsikt över pool
Bottenplan
Bra område för uthyrning
Utsikt över golfbana
Energi~~POS=TRUNC
Pågående

3 sovrum - 3,5 badrum - La Marquesa Golf - kök - takterrass - bevattnadsträdgård - förvaring - 2 parkeringsplatser - privat pool - luftkonditionering - larmsystem


Hansson & Hertzell presenterar stolt en lyxig golfvilla belägen i golfområdet La Marquesa i Ciudad Quesada. Golfbanan "La Marquesa" grundades 1989 och omfattar 18 hål och en restaurang där du kan njuta av vår utmärkta gastronomi. Denna villa är en nybyggd villa med högsta kvalitet och finish tillgängliga, med en rustik touch. Villor med 3 sovrum, 2 badrum och 1 toalett på en tomt på 273 m2, med stora terrasser, takterrass, privat pool, vardagsrum, kök, garderober i alla sovrum och förinstallation av varm och kall luftkonditionering. I närheten finns många grönområden, en golfbana, en vattenpark, shoppingområden och den historiska staden Rojales och de imponerande stränderna i Guardamar del Segura.


Ciudad Quesada är en ovanlig stad eftersom den verkligen inte fanns förrän i början av 1970-talet när en spansk entreprenör som heter Justo Quesada Samper bestämde sig för att starta sin egen stad. Urbaniseringen växte och slutligen accepterades den som en riktig spansk stad. Ciudad Quesada är en populär plats där många människor bor hela året. Det har gott om butiker, barer och restauranger. Det har också en golfbana och vattenpark så det har sina egna unika attraktioner. Många prisbelönta sandblå flaggstränder ligger bara några minuters bilresa bort vid Guardamar del Segura. Urbaniseringen är väldesignad med bra anlagda detaljer. Utsikten är bra, inåt landet har du berg, landskapet runt Ciudad Quesada inkluderar apelsinlundar och Torreviejas saltsjöar.

Välkommen till Hansson & Hertzell och det hälsosammaste landet i världen!

Informationen som ges här är föremål för felskrivningar och utgör inte en del av något kontrakt. Erbjudandet kan ändras eller dras tillbaka utan förvarning. Priserna inkluderar inte övriga omkostnader.

Beräkna inteckningar

Valutaväxling

  • Pounds: 238.433 GBP
  • Ryska rubeln: 23.789.677 RUB
  • Schweiziska franc: 301.299 CHF
  • Kinesiska yuan: 2.108.900 CNY
  • Dollar: 326.032 USD
  • Svenska kronor: 2.820.473 SEK
  • Den norska kronan: 2.806.841 NOK

Hansson & Hertzell Realty