Villa · Försäljning San Javier · Ref. HH-OES-327

424.950€ 449.500€
Pris per m2 3.035€/m2

Villa · Försäljning San Javier · Ref. HH-OES-327

Beskrivning

Exceptionell 3-sovrum första radens golfvilla i Roda Golf Murcia

Pris per m2 3.035€/m2
Byggd 140m2
Tomt 300m2
Sovrum 3
Badrum 3
Pool privat pool
Garage Privat
3 Sov & Bad | Första linjens golffastighet | Privat uppvärmd pool | Golf Utsikt | Säkerhet | Jacuzzi | Välskött

Hansson & Hertzell presenterar stolt denna utsökta 3-rumsvilla belägen i det prestigefyllda Roda Golf-community i Murcia. Beläget på den berömda och eftertraktade golfbanan Roda, bara 2 km från de idylliska stränderna i Los Alcazares och Mar Menor, erbjuder denna fastighet en oöverträffad livsstil.

Inbäddat på golfbanans främsta gata, har denna villa ett utmärkt läge i frontlinjen och erbjuder oöverträffad utsikt, avskildhet och säkerhet. Boendet välkomnar dig med en dedikerad parkeringsplats och en charmig trädgård på baksidan och lockar med ett överflöd av bekvämligheter.

Bottenvåningen är värd ett rymligt dubbelrum, ett gästtoalett och ett inbjudande vardagsrum som är sömlöst integrerat med en matplats, alla med panoramautsikt över poolen och golfbanans frodiga greener. Det fullt utrustade köket ger tillgång till en lugn uteplats, som leder till den noggrant anlagda trädgården med en uppvärmd pool och en avkopplande jacuzzi. Ett bekvämt förvaringsrum i poolhuset lägger till funktionalitet till detta utomhusutrymme, perfekt för att hysa cyklar och andra tillhörigheter.

Den första våningen har ytterligare två dubbelrum och ett generöst badrum. Ett av sovrummen vetter mot en liten terrass med fängslande utsikt över golfbanan. Det största sovrummet är också bekvämt åtföljt av ett eget badrum.

Denna välskötta villa har en unik position inom en av de mest uppskattade golfklubbarna i södra Spanien, vilket gör den till en exceptionell investeringsmöjlighet.

För mer information om denna enastående fastighet, tveka inte att kontakta Hansson & Hertzell idag. Ditt drömhus väntar!

Klicka här för alla våra exklusiva annonser
Kontakta oss nu på +34 634 044 970


Egenskaper

Byggår: 2009
Sovrum: 3
Badrum: 3
Byggd: 140m2
Tomt: 300m2
Pool : privat pool
Garage: Privat
Parkeringsplatser: 1
Kök : 1
Inbyggda garderober: 3
Orientering: Sydväst
Avstånd till strand: 4 Km.
Avstånd till flygplatsen: 32 Km.
Avstånd till fritid: 500 Meter
Avstånd till golfbana: 200 Meter
Air Condition
Sydlig
Förråd
Fitness Club
Pool
Grönområden
Öppen Planlösning
Terrass
Golvvärme
Trädgård
Garage
Privat Takterrass
Tvättrum
Jacuzzi
Utsikt över pool
Golf Utsikt
Lekplats för barn
Gated Community
Bra område för uthyrning
Modern
Nära strand
24 Hour Security
Balkong
Elektriska fönsterluckor
Integritet
Fullt utrustat kök
Kust
Köksutrustning
Larmsystem
Automatisk port
Havsutsikt
Dubbelglas

Vi erbjuder digitala visningar!

Digitala visningar gör det möjligt att träffa mäklaren på ett bekvämt sätt och få en visning av bostaden direkt i mobilen.

Gör en förfrågan

Responsable del tratamiento: Hansson & Hertzell Invest S.L., Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse al tratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.
POWERED BY HABENO

Liknande bostäder

WhatsApp
Ring mig om denna fastighet